時事熱話

跳至

首頁

尾頁

大宅

samwong2016 發表於 19-11-1 07:40
劣幣驅逐良幣?
香港剩返你哋同建制派啲人
大波多,何妖等橫行

何美怡醫生(精神科醫生)
思覺失調是神志有異常的狀況,是精神病類的通用術語,常形容涉及「與現實失去接觸」。患者會主訴有幻覺或妄想,還有機會有人格改變和有思維障礙。

本中心為有需要人士提供精神健康評估及管理和心理輔導,亦特別致力於為病患者提供有關法醫精神科的服務。法醫精神科是一門精神科之次專科,以人類行為、心理層面,及醫學知識處理法律個案。其服務範圍十分廣泛,能應用於不同場合,包括醫療、工作環境、犯罪個案,及公眾安全等等。

祝你早日康復

大宅

Tankbaobao 發表於 19-11-1 12:56
祝你早日升天,下一世投胎可以做番人。

佢地只能做曱甴

大妹妹    發表於 19-11-1 16:12

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

大宅

samwong2016 發表於 19-11-2 09:28
你意思係

要做中國人

你記住

你係一個癈柴,唔係人

你要自由, 去移民, 以下

1. 去中國求佢地(終生免你政治權利,)唔要中國人身份,做難民,叫民主國家收你嘛,咁你咪唔係中國人囉
2.自剎,同閰羅王講,做乜都得,只要唔做中國人。

3. 偷渡去都得

唔駛去下跪囉, 去去去, 唔好返, 無人歡迎你

大宅

samwong2016 發表於 19-11-2 09:28

死癈柴反省下啦:

威權極權之下(即係你地班癈柴之下)
最好連生育都管埋才配做中國人(你千奇唔好係度生育, 生左女係自由西, 男又搶又破壞)
你記住
香港係我成長地方係我家,我個家有問題當然我想改善,我係一個人,唔係奴才(香港唔係你家, 係比你發洩地方)
你要有主人才感到驕傲,你自由(好過比你地主導, 無你地香港平靜平穏就可以)
但唔好拉我去陪你下跪(無人叫你下跪, 快d走, 走,走,)唔好扮愛港, 愛自由去西方.

大宅

大宅

Aley1204 發表於 19-11-2 10:37
你唔好理佢啦,你同佢地黃到出汁的人去淨論係晒氣。成日講咩200萬,大佬,香港地有700萬人呀,佢地都唔係 ...

有時真係好激氣, 明知佢地癈up都要扮唔知.

大宅

happymeal2002 發表於 19-11-2 11:51
你應該理性討論而不是人生攻擊,大部分反政府同警察都有能力離開香港,除非你認為律師醫生冇能力(emoji), ...

你應該理性討論而不是人生攻擊
死癈柴, 以下(應該理性討論而不是人生攻擊)

你意思係
你生活係一個已經越來越多屎既屎坑(哈哈, 癈柴既理性)
因為你本身係屎蟲你已經習慣種屎味依賴屎(哈哈, 癈柴既而不是人生攻擊)

死開啦癈柴, 我係講你, 你, 你, YOU YOU , あなた,あなた
同其他人無關, 你癈柴吹水講癈話.唔係其他人作大,是你癈柴

大宅

tsl130076 發表於 19-11-2 20:40
樓主文宣,返連登啦,尼度吾歡迎你

佢地特色面皮厚, 無自尊, 個個都認自己叻, 歪理當真理, 見到佢地都內心會發笑,

首頁

尾頁

跳至