夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前未有bb 拍拖兩年我地好似模範情侶咁,而家結左婚一年個仔十個月我地關係愈尼愈差,一個月sex得2-3次
生b後做左ftm... 我成日都好憎佢,有時連說話都唔想同佢講... 咁搞法遲早離婚

大宅

Ftm係佢要求我,家用又少,少到我連街都費事出,有時bb喊、扭又會俾說話我聽同發悔氣。bb出左世咁耐一次涼都冇幫佢沖過,一星期餵兩三次奶,每日放工番屋企食飯,食完飯就沖涼訓教(佢早訓)陪得個仔一個幾鐘,朝早五點幾又起身做gym...
我想講生bb前我地個生活唔係咁,成日出街拍拖食飯...
因為錢,我提意過不如weekend佢放假我做下part time ,但佢又唔中意

大宅

evason 發表於 16-9-7 09:49
我都係因為生B搞到夫妻關係差以前他對我很好,他知道再有B就不能接受,我壓力大到BB都冇埋,C6的態度冇變返 ...

有時我會諗 其實分開會唔會好d? 但我要拎膳養費 bb一定要跟我!反正而家有爸爸陪同冇爸爸陪都好似冇咩分別

大宅

mini1204 發表於 16-9-7 10:08
你好驚佢? 佢要求你就聽話; 佢唔LIKE你就唔做?
呢D case; 你返工已經可以即時解決你坐困愁城既問題. ...

請左工人未到,到左我番番工,希望情況得以改善

大宅

micsin 發表於 16-9-7 11:51
出番黎做野 否則佢永遠睇你唔莫講話老公 出面d 人都睇你唔起 你以為揍仔好叻 但其他只覺得marian 可做 你的 ...

做ftm淨係自己一手一腳帶小朋友呢方面感覺好,其他都不太好,感覺好悲微,由其係問佢拎錢個下

首頁

尾頁

跳至