自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

199707100304 發表於 20-9-8 23:04
呢個角色本身唔討好,佢咀又向下彎,變成整體係好苦+埋好悶。而且佢既演出真係麻麻,很初哥。我冇睇過佢 ...

佢講嘢見咀向下彎唔掂,ig相又唔覺

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

199707100304 發表於 20-9-8 22:17
如果芷珊角色唔搵佢做,你會覺得邊個合適?
真係好怕睇佢,苦瓜乾咁,戲又麻麻。
...

how about 陳嘉寶?

瑪瑙宮

mintcream 發表於 20-9-9 17:56
袁家怡係真名,本身佢已經用真名出左道,唔知咩原因公司幫佢改左湯怡!
...

旺公司之類?

瑪瑙宮

hello12324 發表於 20-9-9 11:29
衛詩雅D戲好過湯怡。搵佢會爆紅。

無睇過衛做戲

首頁

尾頁

跳至