自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

早買早享受!

我買咗後可以mon 住心跳做運動,事半功倍,成功減肥!

男爵府

etam724 發表於 22-5-8 16:38
而家買咩model 好?

主要睇餸食飯,睇你budget 幾多。

我之前戴Apple Watch Series 3 AW3, Apple Store 全新依家$1499-1699,其實我都覺得夠用。

當然,全新AW7 會多啲function, 如ECG, Oximeter,但我覺得都係可有可無;但價錢會去到$3999(Aluminium 版)。

男爵府

stephanielaw 發表於 22-5-8 16:47
下一期嘅apple watch幾時出?值得等嗎?

傳自媒體報道:

蘋果將於 2022 下半年時推出 Apple Watch Series 8、新款 Apple Watch SE,以及極限運動版本的 Apple Watch。

男爵府

ahpoo 發表於 22-5-8 18:42
我最唔鍾意係無得用apple watch 開 JOOX ,我運動會聽歌

我用CSL AW e-sim 月費包埋(舊客)不另收費,Apple Music load 咗喺AW, 唔駛iPhone 都可以不停loop, 用埋iPod Pro(隔音超正),一路做運動一路聽,爽!

男爵府

ahpoo 發表於 22-5-8 23:55
你意思係有plan包埋JOOX ?

我唔用joox,用Apple Music AM $58/month 或$588/年。

之前用過唔駛錢啲app聽歌唔滿意,AM有限錢值得俾。

首頁

尾頁

跳至