自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

yelling3 發表於 21-5-20 22:56
唔一定係指全休,唔駛富貴,不過普通買野食野唔駛考慮太多
FF吓自己目標係9百萬,根據4厘法則,每個月有3萬 ...
又係的什麼廣告?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

opclk99 發表於 21-5-21 14:04
要國內戶口,
人民幤fd.
二十萬已有。
唔上得去

珊瑚宮

vivibabyvivi 發表於 21-5-21 14:09
FF, 出自一隻遊戲finfinal fantasy al fantasy 最終幻想,啲人就用咗FF呢個字解作幻想
...
final fantasy 幾好用

珊瑚宮

Michellebaby123 發表於 21-5-21 14:45
我諗有3000萬Cash,一層自住樓,一層收租樓,就會安心少少
又唔使甘多現金拿二仟萬買二個物業,加入收租金養生..........生活,當然有另外一個住

珊瑚宮

yelling3 發表於 21-5-21 19:19
唔係廣告,吹吓水啫,唔駛起鋼嘅
無事..............繼續吹

珊瑚宮

yelling3 發表於 21-5-22 15:50
FF得嚟又認真討論
係會有通賬,不過我個人食唔多,比件靚衫我又著唔到,出入搭巴士,所以呢度洗費 ...
900萬都買樓.......出租金,甘咪仲正

首頁

尾頁

跳至