在職全職

跳至

首頁
12345...8

尾頁

伯爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔使做阿四, 我出現.

伯爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

香港打完風未, 好大雨又水浸呢。

原帖由 panada88 於 10-7-23 22:22 發表
又係我, 正牌呀四來也!

伯爵府

就快 二一零起飛

原帖由 micli925 於 10-7-23 22:37 發表
咦........做五拉

伯爵府

三小姐未唔捨得? 下星期日又到阿媽飛,剛剛仲來電問有冇野買。都係買D零食比D細路,阿仔回味緊上次係優之良品買既細細粒草餅,同阿媽講左, 唔知仲宜家仲有冇。買少少啦。
原帖由 redpocket 於 10-7-23 22:48 發表

聽日大少起飛先

伯爵府

係唔係自己拍自己, 自己打自己, 打到拍拍聲。

原帖由 redpocket 於 10-7-23 22:55 發表
買左本書, 叫"拉筋拍打治百病". 跟住入面部份動作做左3日, 條腰已經冇咁痛同埋可以彎身著襪啦. 好似幾得咁噃

伯爵府

走人, 車阿女去暑期聖經班, 今天最後一日,下星期又三個在家困獸鬥。

伯爵府

阿米尋晚做左5拉, 九姑娘要揾第二個做.

原帖由 panada88 於 10-7-24 09:01 發表
九姑娘話過埋今日就唔駛揍仔, 今晚去食乜慶祝祝呀?

伯爵府

使唔使幫你24小時倒數?
原帖由 micli925 於 10-7-24 08:48 發表
last day

伯爵府

好平喎, 唔食多D, 泊車仲平, 去多D嗎.
原帖由 CCWAH 於 10-7-24 13:37 發表
hi....靚女s
天時暑熱.....
正話由元朗出黎, 順路入咗深 井食燒鵝...
例牌燒鵝--$120
半隻---$180
一隻---唔記得咗..
我地三個人叫咗兩碗燒鵝賴粉, 一碟燒鵝飯+可樂一罐, 埋單$89, 另加伯車費$5, 好扺.... ...

伯爵府

溫仔都好識食喎, 回家冇啖好食.

原帖由 micli925 於 10-7-24 23:49 發表
呢兩日都食富臨,隻仔要食燒鵝,豬腳姜,食左兩日晏,
今晚指定吃片皮鴨,老公要食蟹,我想食聖子,阿女叫燉湯,
加多個上湯娃娃菜,帶子蒸豆付,好飽,因為四個人食哂隻片皮鴨,仲要苦瓜煮埋隻鴨肉~~ ...

伯爵府

明天繼續用呢招行唔通? 去返工好過.

原帖由 micli925 於 10-7-24 23:54 發表
今日阿女請詐病假,出門食晏嗌哂唔舒服,去到茶樓室望住小草又喊:-(
爸爸叫佢睇e生,打電話返去話肚瀉,
攞完e生紙,鬼咁開心,喜喜哈哈。
明天唔知點算 ...

伯爵府

又真係唔貴, 不過真係好大食.

原帖由 micli925 於 10-7-24 23:56 發表
四個都大食,唔算多,亦唔貴,700左右

伯爵府

早晨你地, 黑雨落完啦, 在定困獸鬥, 執屋, 書房執左三日, 叫做見番地毯同書桌面, 唔知可以維持幾耐.

伯爵府

我都唔維持得耐, 其他成員好合作同合群地搞破壞, 書房係第一間執既房, 仲有兩隻生番既睡房, 三個廳同廚房所有櫃, 唔明點解咁多野.

蘭, 小摩怪要排幾耐架, 乜佢知自己係度暫住? 會有日有新媽媽?

原帖由 lanfong26 於 10-7-29 09:28 發表

我家維持唔到兩日

伯爵府

今日出左通知, 執阿仔房, 好多高達空盒, 好多LEGO盒, 衫褲係放係地, 唔會放上床既. 書桌面唔係書, 係垃雜野.

伯爵府

我地加拿大睇唔到tvb.com既影片架, 彈左呢句野出來.

抱歉!此影片只能在香港地區播放

原帖由 panada88 於 10-7-29 11:47 發表
卡卡, 比條LINK你睇, 你睇完當中果對中印夫婦間屋之後, 你就會覺得自已間屋好整齊架喇!
http://mytv.tvb.com/news/tuesdayreport/109793#page-1

伯爵府

我執書房, 將放地同桌面既垃雜東西分類變左10個影印紙盒, 掉滿左個回收箱(去到我胸口咁高), 尋日收集垃圾,清空左, 今天繼續

其實我自己覺得我家已經好整齊架啦, 係過唔到自己, 如果其他三人都係好手尾, 就唔使點執, 無奈

原帖由 panada88 於 10-7-29 22:22 發表
噢! 好可惜呀! 呢集講環保, 好有啟發性同教育意義,

伯爵府

乜D 9 C 仲未落晒, 你塊田點算?
原帖由 臣媽 於 10-7-29 23:23 發表
落9C落到冇晒心機, 好似個天穿咗窿咁, 煩...

伯爵府

你換咁多把? 送禮? 自用? 周身刀, 張張都利架喎.

原帖由 panada88 於 10-7-30 16:08 發表
最細果款要兩把, 大果兩款各一, 唔該! 請問幾時有得攞呢? 好身吉呀!

伯爵府

我冇佢咁文雅, 唔曉搭咀, 出口成文言文

原帖由 yy-violet 於 10-7-30 12:06 發表
有人突然文縐縐, 有個字我都唔識讀添

首頁
12345...8

尾頁

跳至