婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

如果你想離婚係因為同99相處唔到, 不如試下搬先啦. 相見好同住難, 分開住可能可以改善關係呢. 如果你c6唔想搬, 你自己同個女搬走, 冷靜下先. 當然, 如果只係你同個女搬走, 就唔好再俾家用你99喇, 咁佢地就會發現你過去係有為頭家付出. 冇咗你, 家不成家架.

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

原文章由 笑死人 於 08-10-28 17:11 發表
我c6話我日日都數佢阿媽.....

1,好話佢阿媽洗到我d衫殘晒 ........
(將d毛巾一齊放落機洗, 我果d全係黑色衫, 洗完之後d衫全係白色毛毛, d衫好似好多塵咁)

2,好話佢阿媽每次抱bb我都黑面.........
(每次抱bb都唔洗 ...

你唔係要求高, 只不過個個男人都唔鍾意人地話佢亞媽啫. 無論亞媽幾唔啱, 果個都係佢亞媽, 你話佢亞媽, 即係唔俾面佢啫. 照睇你同99生活習慣好唔夾, 一齊住大家都好辛苦, 我諗你99都唔鍾意你咁"霸道", 佢特登做d你討厭嘅嘢以表不滿. 所以都係搬開好d, 你地唔一齊住, 以上嘅事就唔會再發生啦.

首頁

尾頁

跳至