想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

做完IUI唔好想咁多,放鬆下易中D,我2月都係仁安做IUI,老公D丁形態洗完得2%,我都打定輸數,人地5%才合格
點知又中左,所以唔好想咁多,放鬆D,BB要黎就會黎

大宅

THX, 我搵周醫生做的, DUE DATE 驗孕時有條淺線, 仲以為唔中, 仲打電話番醫院話失敗左記得放鬆 , 周圍行下, 人地話同老公SWEET D, BB 見到你地咁SWEET 就會黎你家

大宅

回覆 luckyking 的帖子

女仔黎, 佢都就出世

大宅

回覆 LL723 的帖子

休息下, 等下個月, IUI 只係提高機會中, 自然一個月得8% 機會成功 , 食下好野先, 我BINGO 左之後好多野都唔食得, 享受同放鬆, BINGO 機會就高D 加油

大宅

回覆 cerealkiller 的帖子

做完個肚脹左成個星期, 之後一星期3角位有小小彈的感覺,只係1-2 下, 之後M 前一日有谷M FEEL , 不過早上體溫真係一DUE DATE 就上升

大宅

唔駛日日量, 最後DUE DATE 前2-3天才開始, 咁會RELAX D

大宅

回覆 LL723 的帖子

洗完好似係2定3 ,都係唔過5, DUE DATE 前幾日仲同佢講, 咁差唔得下個月要買蠔皇素 我已經打定輸數, 點知咁都中

大宅

DUE DATE 前幾日,我就有胎夢, 夢見有人送左好多大盆紅色玫瑰花係我間房, 又唔知邊個送
果個月係好多夢, BINGO 左又夢見我係本書捉到小蛇, 之後好驚, 俾左我爸爸, 佢係度玩緊條蛇

之前都未有咁多夢的, 應該多夢係好事

大宅

回覆 polkadotbb 的帖子

係, 一次就成功了, 個BB 已經8 個月大了

首頁

尾頁

跳至