自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

為咗迫人俾錢買位,set到個系統故意將同一booking嘅人d位分開晒,online checkin無得揀位,同一行全部隔開一個位。我記得以前去機場checkin係順住位咁排落去,唔係特登分開你。

唔加錢訂位係有機會分開坐呢點大家都應該清楚,順排落去某d位俾人訂咗要分開咁無辦法,但重點是佢故意,係故意將所有同一booking嘅人分開曬,所以依家變成係唔加錢訂位係必定要分開坐,唔係有機會要。

我去程坐大灣區,前後排位闊過佢,而且online check-in又可以揀位,比佢好得多

大宅

hhmum 發表於 24-3-30 16:38
依家真係大把位都要隔開你9條街咁遠仲要專登安排你坐三連位嘅中間位置,左右都未有人劃位都唔比你一齊坐:ig ...

我覺得佢改到個系統係咁,先派哂中間位,再派窗口會路口位,我都算早做online check in,佢就係咁樣從機尾一左一右中間位向前派,38E-37B-37E…

大宅

katrinamama 發表於 24-3-30 17:38
請問如果預先劃位是否加$100/位?如果同小朋友去,不能分開坐,那麼訂位時已經要俾錢訂?
...

Online Check in時先加好似平啲

大宅

bb060908 發表於 24-3-31 19:48
樓主潛咗水啦!

我唔係潛左水,我有一直睇,但我覺得無需要回覆,而且我online check in時都幫兩個細路買咗位,兩個大人先做check in,兩個細就買返其中一個大人的左右,三個人坐埋一齊

大宅

deckite 發表於 24-4-1 18:36
係咪太遲去check in?我上星期搭來回一行十人都係坐同一行或前後冇分開,有細路基本上都坐埋一齊冇分開。
...

真係唔知點解

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊