自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇jm 有用緊?容易book到堂嗎?

大宅

回覆 yiupigpig 的帖子

你買幾錢?我剛試左堂,佢話元旦優惠,hkd7600, 60堂送60堂,頭30日上足20堂再送20堂,即係Total 140堂,咁樣抵唔抵?
不過佢要我今晚9:30pm前覆!

大宅

你個package幾錢?有幾多堂?係咪冇限幾時用完?
佢個package仲有送13堂名師精品課,不過聽佢講應該好似睇video咁唔係互動既

所以佢加加埋埋當係人仔40/堂

大宅

每堂是25min嗎?
嗰啲精品堂唔係1vs1的,話會有幾個小朋友一齊上的

大宅

回覆 大當家 的帖子

問左佢話每個月15堂,不過可以申請減少課次喎
即係最小上10堂

大宅

回覆 大當家 的帖子

你係因為續約所以先5千幾?有幾多堂?

大宅

回覆 大當家 的帖子

點解上10堂會貴左?因為扣唔同堂數?

大宅

回覆 瀟灑兔兔 的帖子

10堂同15堂係唔同package?
佢只係quote左一個package比我,人仔6199=hkd7600,

共有140堂,另加13堂所謂嘅精品堂,其實都起碼要上年幾,我驚到時又話book唔到又成

大宅

其實佢有個拼團package, 不過要2人同行,人仔3599=hkd4412, 70堂,另送8堂精品堂,有冇人想夾呀?

大宅

係呀!同我上開AmazingTalker 差不多,AmazingTalker 仲可以10堂咁買,但係51Talk 好似有系統啲
3千幾人仔嗰隻仲要搵多個朋友,好煩

大宅

回覆 babyhoi 的帖子

$39係人仔定港紙?

大宅

佢話現在係人仔6199,馬上就會加價到6599
但係一買就買百幾堂,我驚我個仔上上下話唔鍾意我都唔知點算😂😂

大宅

回覆 sunnyvivian 的帖子

又係喎!仲要一買百幾堂😅
但係佢既價錢唔算好平,都差唔多hkd50/堂,唔會咁快做唔住卦?

大宅

回覆 mandy952 的帖子

6599係人仔?
個agent話俾我個package係6199,有140堂,私人加送5堂,另有13堂精品堂(小組形式),加埋有158堂

但係我驚一次過太多堂,用到一半好似阿卡索咁就慘

大宅

我同佢講唔想一次性買太多,驚好似阿卡索咁,佢咁覆我:

阿卡索因为业务线很窄,只对接大陆内地

其次阿卡索的教材和老师都是不正规的,受到央视的批评,导致这个公司直接名声就臭掉了

有关于约课 选老师和选教材都可以第一时间联络我,其次就是这个价格会是全年最划算的时候了,因为首先现在做海外需要铺垫市场,并且拓展品牌,所以是很划算的,第三个就是我们的老师都是正规挑选,专业培训,不是随便的兼职老师来上课的,最后就是品牌是上市公司,从2011年成立到16年上市 ,做到现在也差不多快十一年啦

大宅

回覆 PandaVV 的帖子

應該係要開多個account咁,2個人各自揀自己適合的Level
你睇下有冇興趣?如果有我哋可以2人夾,唔洗一次過買咁多堂

大宅

我問個agent,佢話e個已經係元旦優惠,問佢有冇小啲堂數唔洗拼團既package,佢都話冇喇

大宅

你試過堂未?應該可以試左之後先決定
我仔K1, join level 1, 係貪佢肯對答,當練下Oral ,25分鐘又唔長,佢唔抗拒。而家疫情又唔係咁想出去太多,留喺屋企起碼有啲嘢做吓

就算$50/堂,我一個星期上足5堂都仲平過出去上1堂英文,又唔洗出出入入,所以先諗住join咋

大宅

我唔識整個圖放在post, 佢有send過個圖俾我,有拼團課和基礎課的資料,即係人仔3599同6199的package, 佢話每月15堂,不過上唔到可以申請減少至10堂,2個package都一樣
拼團只有70堂1vs1, 另加8堂精品課,我估1年內點都用得晒,放長假時又可以上密啲

大宅

回覆 Kammui916 的帖子

我之前個agent鈕鈕擰擰想我join6千幾個plan, 我話嗰唔想一次過買咁多,佢就過拼團要自己搵人夾,之後我朋友俾左另一個agent我,佢馬上搵人幫我拼團唔洗自己搵,跟住介紹啲老師又好過之前試堂嗰啲,我覺得幾好,你有需要可以pm我

首頁

尾頁

跳至