自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

有冇人同我咁,睇完再去搵花絮同陳情令裏面的歌曲!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

tp-windy 發表於 20-3-24 02:17
而家追緊, 好睇 !
肖戰同王一博, 好掂 !

睇咗電視版,再睇特別版!
剛找到(魏無羡刪走記憶),呢個在youtube,成個故事又唔同!!(emoji)
肖戰、王一博演得好!

子爵府

tp-windy 發表於 20-3-25 11:16
我當初睇完慶餘年, 個感覺同你一樣!
但開埋陳情令睇, 發現肖戰同王一博都做得好好!我覺得好睇過慶餘年添 ...

有同感,睇慶餘年唔知佢做緊乜!睇完陳情令先知佢真係好有演戲天份!

子爵府

saitonagi 發表於 20-3-24 02:39
gay

電視版已經剪成「兄弟情」!

子爵府

子爵府

yeunghung 發表於 20-4-18 13:57
年年都有一部耽美改編,被腐女吹到上天,一八“鎮魂”,一九“陳情令”。後續要睇實力。
...

陳情令的兩個主角對應現實人物,有好多地方相似!如果兩人換轉!可能都未必咁好睇!

子爵府

大B_mama_小B 發表於 20-4-19 16:09
陳情令肖戰
型到不能自拔,我不斷loop佢既近况,當然不停翻睇呢套劇啦 : ...

我已經考古完!中毒好深!
肖戰、王一博,每次見到兩個對望就笑,真係好開心!

首頁

尾頁

跳至