自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cathy.auyeung 發表於 21-1-2 11:06
我連名都未聽過,而家攞左金獎,覺得自己好out

呢d就係圍威喂頒獎典禮,之前成日笑人,話ttb自己咪一樣,成日話支持廣東話,就只有係香港巿場,外界就完全冇溝通,姜濤.......真係......
日本の平安を祈ります

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Gooblovebb 發表於 21-1-2 12:27
偶像呢樣真係各花入各眼,都正如當年我地喜歡四大天王時父母唔明點解紅。其實比起以前,現代嘅藝人係冇咁易 ...

以前d唱聲係沖出海外架,你睇哥哥就知,中日韓國幾紅,唉......而家,我聽 blackpink好過啦,雖然唔識韓文
日本の平安を祈ります

珍珠宮

whyyou 發表於 21-1-2 16:39
算啦,呢度啲人大部分都停留喺廿年前嘅樂壇,自己out 就話呢個唔掂嗰個唔掂,明明高林海峰成個頭都話人矮, ...

其實我都覺得係要比機會新人, 佢拎到冠軍可能係佢D FANS比較多

講到而家樂譠我覺得比較好係林家謙, 至於老一軰的話, 周柏豪我都覺得OK
日本の平安を祈ります

珍珠宮

Anpanmama 發表於 21-1-3 04:31
先叫係咁吹到唔識唔鍾意佢就係out/無知嘅盲嬸收聲,佢哋攪到本來無乜感覺嘅人對姜X、Mi乜、l乜都好鬼反感 ...

係d傳媒啫,講埋d話唔識佢地就超離地甘,甘咪令人仲反感,係甘吹係甘誇大,我睇都費時,甘樣仲令人更加唔想睇佢地。

日本の平安を祈ります

首頁

尾頁

跳至