親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:legoland+buffet+幾錢呀?點訂?walk+in+同價

原帖由 rabbitpigpig 於 16-04-05 發表
legoland buffet 幾錢呀?
點訂?
我係walk-in去

日本の平安を祈ります

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+kk80400+於+16-04-05+發表我

原帖由 rabbitpigpig 於 16-04-05 發表
我暑假去呀,我怕walk in 無位。。。

5大1小1長者1B....先黎無位,就大獲!!

我覺得果度食唔食都罷,我食咗個dinner buffet 對食物冇乜要求嘅我,都唔想食,

只係去legoland 玩到攰,唸住放低野樓下就食

但係第2日lunch到,legoland 門口外面果條美食街,果堂泰國野仲好食,又平,你可以睇下jm遊記,都有人介紹,3個飯,4杯野都係104MR
不過如果真係想去LEGOLAND 食DINNER BUFFET的話, 就好似樓主講, BOOK定先囉, 有壞GA

日本の平安を祈ります

珍珠宮

cathy_ng719 發表於 16-4-5 22:13
開始講新加坡

新加坡Uber: 因為有5大1小,我哋搭過一程只有四個MRT站由Ritz Carlton Promenade 站去 Chint ...

都想請問一下

我搭咗幾次的士, 但係有時佢會收我附加費

唔知係唔係BB車佢地會額外收費呢?? 我見佢都會收多我$4坡紙到
日本の平安を祈ります

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+kk80400+於+16-04-06+發表都

原帖由 cathy_ng719 於 16-04-06 發表
應該唔關bb車事, 因為我無帶bb車都加收我$4. 應該係夜晚6pm後嘅surcharge. 我夜晚由老巴剎返Ritz Carlton, ...
哦 唔該哂 我而家先知謝謝

日本の平安を祈ります

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+kk80400+於+16-04-06+發表都

原帖由 威大嬸 於 16-04-06 發表
我問過司機,佢話上下班時間,有些街道有車輛控制,需要收額外費用。
我搭果陣好似係7點幾8點

日本の平安を祈ります

珍珠宮

cathy_ng719 發表於 16-4-6 21:17
我係小心人...三月初send左兩間房永安嘅confirmation 直接email 去酒店re-confirm, 順便講定我其實有5大1小住兩間房,即是有小朋友又有多一個大人, 問清楚 any extra charge 我需要同表明我願意俾, 亦有同reservation 講定因為第一次三代同堂去旅行, 我老公正日生日, 同出發前剛剛五週年結婚紀念, 好希望安排到相連房間,可以喺酒店房慶祝

你好呀, 我未SEND這呢類信比酒店, 可唔可以比個SAMPLE黎參考下呢??

PM都可以呀~ THX
日本の平安を祈ります

珍珠宮

chocolateice 發表於 16-5-9 04:41
你好,請問可以send sample 給我嗎? 謝謝!

樓主冇send比我呀,我都想面
日本の平安を祈ります

珍珠宮

cathy_ng719 發表於 16-5-9 19:02
因為我寫d email 俾 hotel 太長, copy and paste 之後有字數限制 send 唔到

唔緊要,唔該哂先,下次有機會啦 謝謝
日本の平安を祈ります

珍珠宮

cathy_ng719 發表於 16-5-9 22:18
我啱啱試左用pages + iBook 整理我之前同 過去hotel reservation d emails, 俾大家當參考, 希望幫到手.

...

真係唔該哂你呀 我
日本の平安を祈ります

珍珠宮

nattoise 發表於 16-5-11 18:31
回覆 kk80400 的帖子

我未SEND這呢類信比酒店, 可唔可以比個SAMPLE黎參考下呢??

樓主係post 86#已經post咗出黎
日本の平安を祈ります

首頁

尾頁

跳至