自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

chingnoknok 發表於 18-7-3 22:31
wechat訂位要有大陸電話註冊先可以訂位,我琴日先第1次用

上星期六朋友去喜茶用香港852手機號都可以收驗證碼

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

chingnoknok 發表於 18-7-3 23:12
喜茶我都係琴日第1次用,我記得係吾洗用驗證碼,吾洗註冊都用到,海底撈要註冊先攞到位,同埋消費左幾錢就 ...

海底撈我通常下午食冇咁多人等位,所以唔清楚

翡翠宮

blackberry 發表於 18-7-3 23:15
海底撈我通常下午食冇咁多人等位,所以唔清楚

不過我家人有大陸號,佢有儲積分

翡翠宮

chingnoknok 發表於 18-7-3 23:18
我未去食前就係聽人講要等好耐先有位,我地又有小朋友,吾想去到等甘耐,所以先訂位,不過食過1次我覺得好 ...

我都係,轉食大龍燚

首頁

尾頁

跳至