婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無人99都係咁唸?平時99表面無野,但背後我知佢同D姑奶有講我話我搶走佢個仔。佢想我地結婚後同佢同62一齊住但我同C6有左Bb後就搬左出來住。有一次99發癲大聲咆哮然後哭話想個仔同佢一齊住但事實唔可以,算啦。。。無辦法啦咁blah blah。。

別墅

回覆 cheese1987 的帖子

咁搞笑嘅D99.... 原來不只我99一個係咁。點解咁放唔開呢?結左婚就有自己家庭㗎啦。咁佢唔通又搶左62咩。我係度唸如果我第日做人99會唔會有咁嘅唸法

別墅

回覆 Ashleycorina 的帖子

我都係從姑奶嗰D八返黎先知99平時係咁唸我。其實我有叫C6返去同佢地食飯㗎。但我有時話我唔得閒咁C6又話唔想自己一個同仔返去。咁關我什麼事呢?

別墅

回覆 美之選468 的帖子

係wor!我99有四個女,咁佢應該無覺得佢地搶人個仔wor又

別墅

回覆 lai_123 的帖子

你同你老公講唔可以第二日先陪佢啊媽咩?洗手段呢D99,而仔又聽佢講呢D最難鬥

別墅

回覆 lai_123 的帖子

我啊媽都知我99家人麻煩。但佢反而叫我一啖砂糖一啖C。但我做唔到假面人 .... 而家慢慢試下扮下口乖啊咁,我又無野lose嘅,除非佢黑人憎我就真係會暗寸返佢。

別墅

回覆 章魚妹妹 的帖子

係啊!!!我99都係特登雌住我B同我老公坐!!然後愛影相,對62望一望打個眼色,62需要自動醒水幫佢影相。慢小小都黑面。呢D我無出聲亦無理佢,不過我親眼見到覺得都幾變態。

別墅

回覆 evachen0819 的帖子

咁都得。。有D嘔心wor 咁大個人。有一次99食雪糕佢問我C6食唔食。C6話唔洗啦,因為同我share。點知99食左一啖叫我C6幫佢手食話食唔灑。我心唸你唔叫62嘅? 結果C6推左幾次但隊到埋來都係照食。。。。我覺得好嘔心。

別墅

回覆 美之選468 的帖子

個問題係99表面看好似無野咁。但內裡好麻煩同埋有時會講說話比C6聽比壓力佢,C6唔覺佢煩㗎。咁聽完咪又係搞到我地自己屋企。C6點會知佢有陰謀姐。

首頁

尾頁

跳至