自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

完全唔識佢,只不過呢度有啲JM成日講佢,咪好奇去搵佢啲相睇下囉,成個旺角MK街童咁!歌就完全無聽過!

其實繼舊年903最愛歌手玩野送咗俾古天樂之後,今年本來想送俾張國榮架,不過連死人都玩既招數,連黃人都嬲爆係咁鬧,最後咪送俾個新人姜仔囉,至少又可以引起話題,好似當年坤哥咁!

903最乞人憎就係成日咁樣玩野!連死人都唔送過架!

珍珠宮

廣告多唔代表真係紅囉!好多廣告都係唔知咩素人拍架啦,貪平呀麻!

之前TVB果個咩三打七梁嘉琪都勁多廣告啦,成日係電視見到佢啲廣告,早前佢離開TVB後,近來又好似無咩佢啲廣告!

珍珠宮

廣告費,可能胡定欣1個廣告費 = 梁嘉琪10個廣告費!

多廣告就紅咩?唔係咁計架!

珍珠宮

tungking 發表於 21-1-2 14:24
梁嘉琪真系多,連水費電費差餉都關佢事

TVB係經理人,佢會因應咩藝人而幫佢地接JOB的!識唱歌既咪走埠開SHOW登台囉,唔識唱歌既就幫佢接廣告,咁價錢平既話咪易接啲接多D囉!反正平時啲廣告都係素人拍架啦!麥大力未選衝上機師前都拍過廣告啦!關咩紅唔紅咩事?

珍珠宮

其實唔係話有無見過佢既廣告,而係就算見過都未必知佢係邊個?亦唔會上心,所以咪當唔知當無見過佢!

佢個樣無咩辨識度,係街見到都唔會認得或特別望多兩眼!

珍珠宮

tungking 發表於 21-1-2 14:34
我剛上睇返佢拍D廣告… 點解我一個都冇睇過。。。我平時晚上7到8半開電視(冇見過),街~ ...

佢個樣辨識度好低架,好似一般素人拍廣告咁,有佢都未必知係佢,更加唔會上心,咁咪當無見過囉!哈哈!

除咗造星FANS特別留意佢蹤影既人先會知!但要知道,當年妖視造星1最高都係得3點收視咋,睇妖視果3點收視既觀眾咪識佢囉!其他人點識得佢呀?

珍珠宮

職業FANS?職業電話卡?妖視真係...........唉!

珍珠宮

Zoto 發表於 21-1-2 17:15
人地係Viu TV呀
‘View’音呀,你妖咩視呢?
取其諧音個音都唔岩 你覺得好有趣好好笑?
我無覺得好有趣,但我點樣譯來講又唔多關你事囉,係唔係呀?咁激動做咩?有利益損失?

珍珠宮

成日講FANS瘋狂,好威好紅!大佬,話明FANS就緊係瘋狂同奇奇怪怪架啦,唔係點會係網上單打人唔識佢偶像?

鄭俊宏啲阿嬸阿姐FANS都好瘋狂架,次次活動都圍住佢追住佢囉!都好紅架,紅過晒粒糖囉!

珍珠宮

以前巨聲2阿林欣彤人氣都超級強,一時無兩,果陣佢就真係幾乎全城知曉。

可惜佢當時就係太有威脅力,某些當紅女歌手未退隱,所以突然俾一班不明來歷既網民不斷追擊醜化詆毀,搞到佢有情緒病,再加上太多感情緋聞,最終一沉不起!

珍珠宮

依家姜除咗有睇造星果5點收視觀眾當中既FANS之外,在一般層面上幾乎談得上有咩人氣,拍廣告又唔可以代表乜,都係公司幫佢接既Job,大把素人都拍廣告架啦,無咩咁特別!

珍珠宮

GEN個主場唔係香港,但香港好多層面上既觀眾都識佢!而且佢係大陸真係好紅,呢個就真係事實來!

珍珠宮

話時話佢細個肥仔樣勁似金正恩!依家瘦咗變咗第二個人咁!

突然諗起,如果金正恩瘦咗會唔會好似姜依家咁既樣呢?

珍珠宮

DO姐1.64高呀!

Do姐同王企埋張相係著套裝的,都應該係著住高跟鞋既,咁就應該有1.70啦!

但Do姐同姜企埋張相係著牛仔褲,咁應該只係著波鞋,咁最多1.65!

珍珠宮

佢講野都有鄉音,初頭以為佢係新移民,剛才維基下原來香港人來!

其實係99台傾盡全台所有資源夾埋友好傳媒,全力吹捧佢,落重注係佢身上,妄想造就 "天王巨星" 掛?所以成日霸晒好多網上社交平台,呢度都成日有人開貼吹奏佢,我就係因為咁而知道佢個名,繼而好奇去搵來睇下,睇完都係無感覺!

珍珠宮

近年903既最愛擺明係玩野多啦,舊年古天樂,今年本來想俾哥哥,可惜死人都玩呢招俾人鬧爆,最終改為姜仔,根本完全同紅唔紅係兩回事囉,好唔好?最女個林XX又好紅咩?唔好咁天真啦!

珍珠宮

anpanmenbaby 發表於 21-1-4 18:35
其實係1人1票投出黎架喎,唔係903自己話事
呢期邊個人氣強,多人投佢就邊個拎架啦
...

903講就係架喇?而且投票無太空卡呢樣野架咩?99台個咁多電訊公司,要幾多電話卡好難嗎?

仲有呀,乜你覺得最女林XX今期人氣好強?點強法呀?有幾多人識佢呀?有幾多人好喜愛佢呀?攞來講!

珍珠宮

想問903今年個最愛女歌手,好HIT咩?好有人氣咩?好多FANS咩?咪玩呀!

珍珠宮

anpanmenbaby 發表於 21-1-4 19:31
佢拎咩冇人出黎質疑喎,全世界都恭喜佢
你覺得佢唔紅,唔代表人地唔紅,完。
...
吓?林XX好紅?紅既定義係咁樣架?真係..........咁無野講!我都恭喜佢,永遠紅落去!佢同姜仔一齊加油!

首頁

尾頁

跳至