自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Ada818 發表於 21-11-19 12:21
派花生派花生🥜
有冇諗過點解而家咁難買到CHANEL? 因為舖頭D經理hold住晒D貨 話要平均每日生意 仲講 ...

你係staff?我早排都同我sa鬧咗交 我一季一定有6位數字消費。依家留袋要instant馬上立刻去舖頭比錢。唔再比網上付款。等兩個鐘等我湊埋仔都唔俾。我同你買咁多嘢,仲可以即刻網上過數比錢都唔留俾我寧願賣俾街嘅散客。咁我做咩要幫襯你。

係嬲嘅。我都同朋友講,睇佢幾時俾人媽。

伯爵府

vivibabyvivi 發表於 21-11-19 15:55
唔一定俾散客嘅,或者佢係俾另一啲可以即call即到嘅熟客呢

唔係呀。我sa係話經理話唔等,俾街客呀。

伯爵府

Fishbbmama 發表於 21-11-19 15:06
你SA甘衰, 等2個鐘都唔得真係有啲那個

佢同我講咗幾日sorry。應該唔關佢事,我覺得係上面嘅壓力。平時佢幫我留起超多筍嘢架,如果唔係我一季都洗唔到咁多喇。

佢要轉玩法都應該implement得好啲。

伯爵府

BGCOME08 發表於 21-11-19 17:13
2個鐘都唔等,又有D過份喎,出黎都要時間啦。之前我sa幫我留袋,都可以等我收工去。不過而家咁玩法,就唔 ...

我覺得難買d都應該嘅。香港真係一街都Chanel。之前可以網上即刻俾錢,依家又唔俾。平時我都已經係秒速跑落去架喇。同埋其實我買衫多過買袋,唔知依家要買咩先叫配貨。

伯爵府

little-pig-pig 發表於 21-11-19 17:37
你好慘,季季都過6位數,一年都應該過百萬,你嘅身份都應該可以做到VlC,咁都唔留貨俾你?你有冇直接同個 ...

唉,我呢啲最尷尬。vip又差幾皮,普通客又唔係

伯爵府

bik1229 發表於 21-11-19 22:00
香港一街都係CC,當中有六成,即係超過一半係高仿A貨。我響啲驗袋片嘅人講。
...

唔係呀嗎。我無諗過喎。一個高仿幾多錢?h我知道要過萬。

伯爵府

BGCOME08 發表於 21-11-19 23:01
原來假H都要成萬一個

係呀。大把闊太真假撈埋用。街上面都大把。超a嗰啲真係要特登攞上手睇先會睇得出。不過都要過萬我寧願用其他牌子

伯爵府

chingnc 發表於 21-11-19 23:30
台灣網好多,睇左好多video都唔識分真假,無兩個係手好難比較,full set都做到出黎,有d代購入貨溝黎賣
...

所以打死都唔買代購。寧願買第二款都唔會博。真係俾人呃嘅話真係會好肉赤。我會滅自己大髀

伯爵府

BGCOME08 發表於 21-11-20 10:43
Dior真係痴痴地,我有買嘢都黑面,我仲要係快試快買,網上睇好哂,一試完就即買。上年聖誕買,佢冇俾聖誕 ...

Dior利園同時代都堅唔得。我轉咗去第二間即刻要咩有咩咁劑。不過可能因為我都係買衫居多。

幾年前我入時代dior問有無一款zipup。我明明上網睇見佢有兩種料。現場得厚嘅我叫佢幫我搵。直情無覆過我。我兩日後去另一間舖,即刻幫我搵返嚟

伯爵府

selinako^^ 發表於 21-11-20 11:52
如果係徐子肥, 何家公主們, 又留唔留貨呢?
有冇見佢地係門口排2粒鐘等買h包包
...

呢啲係vvvvip喎。唔洗科水都已經係高人10等嘅客。完全唔同玩法。

講真,我自己都未試過排隊入。有咩去到門口打俾sa佢會接我。當然我會預早通知佢我會落去睇嘢。咁佢就會block定時間比我。要排隊我都唔會等

伯爵府

jyuensh 發表於 21-11-20 15:28
原來咁多人係Dior有不愉快經驗

dior係我嘅至愛。但係時代嗰間真係唔去好過。

伯爵府

waterlilymonet 發表於 21-11-20 17:06
PP 的 Dior 都好奇葩的

PP Dior 勁好喎。今日先去買完衫

我諗好唔好其實都係靠彩數。睇下咁啱嗰日多唔多客,跟著你嘅sa心情好唔好。遇到好sa真係好好彩。

首頁

尾頁

跳至