興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

原帖由 Aardvark 於 10-10-6 19:05 發表
That's ring my bell. If ur display malfunction, grab a nVidia. Don't bother with ATI -- drivers extremely sucks!!! :;pppp:

幾年前禾刀仲抱住呢個心態,對a記真係...
now,...說話又唔係貢講...a記刀見有進步;反之n記就...
{上部腦換左a記,so far so good;now今云新PC,用上n記至latest driver,竟然同底板driver撞(HD audio part )
有茅搞屎錯 }....

.....

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-10-6 23:24 發表
真係display card打柴, 今日借左張番黎一插入去就正常番哂, 跟手去買張cheap野N記220, 粗粗o地用住先:lol

好在發現得早, 拆張舊卡出黎一睇, 原來已經柴到就黎爆醬 ...

喔噢...禾又烏鴉口撞中添 ........
下次...醜既永遠唔靈 :lol ......
好既...鋪鋪靈驗 ...... ......
(( M-sick.....大家齊齊中啊 ... :loveliness: ))

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-10-8 00:08 發表
係啊, 其實我都係一開始已經覺得多數係衰呢樣...
買卡順便問o下ram價, 2GB都要$390, 有冇搞錯! ddr2都要咁貴...

係喎, 想燒/複制加密左既DVD有冇好介紹? 之前用clone dvd覺得麻麻o地, CCD有冇其他好介紹? ...

哇!乜貢貴咩?
禾入8Gb(2激x4) 既 ddr3...平均刀係3百一條乍喎

hmmmm..........
太耐茅搞過呢瓣...差d唔記得有佢.
禾之前用開呢個 : >><<
try try... :lol
{係咪想要....'咩咩'??}

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-10-8 23:22 發表
有隻加密咗既dvd要燒, 但係隻writer死左一路都未換, 而家搞掂左隻writer, 咪想搞埋隻dvd囉, 順便試機嘛, 之前用開clone dvd, 想 ...

Pls CHK PM... :lol

侯爵府

畀面勳章

夜安~:lol

原帖由 o黑o黑 於 10-10-10 00:45 發表
搞掂喇, 唔該哂你喇...

隻writer...結果都係買唔倒你介紹o個隻, 因為冇貨, 而家買左LG, 希望唔好好似上一隻咁短命啦

Gd...試下先囉...

LG嘛......hm........真係祝君'巧勻' ....

侯爵府

畀面勳章

原帖由 Aardvark 於 10-10-10 23:40 發表
It's a joystick that I've been looking forward. Cost $499.99 (excluding shipping and handling) and be available in late Oct. 55 fully programmable buttons, 2 four-direction hat switches plus dual throttle system.

Why this? All because of a simulation

.... $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$....

(你果張相re-link不能,禾幫你一把啦,原來好q大張 :loveliness: )
原圖:>><<
but, 真係好鬼屎正!
美金5舊水你刀捨得買真係... ...
真係千甘難買心頭好!認真富貴啊 .....

隻game... 禾當然唔係果瓣,想試亦刀玩唔倒啦...
果 hardware 要求之高......... 望塵莫及

侯爵府

畀面勳章

呢隻咩左....但..............
跟lara croft隻game一樣,單撈完掂刀未掂過......

咩埋呢乍......... 當昅左...(每套幾秒唔洗)...
, ,
, ,
, , , ..................................................................
神啊...請給禾... :time: :time: :time: :time: :time: :time: :time: :time:

侯爵府

畀面勳章

夜安~:lol
原帖由 Aardvark 於 10-10-11 14:29 發表
Kinght and Day, OK la. Predators, one of the worst Predator series (including Aliens vs Predator) Recommend the A-team movie (2010). Highly recommended Extremely exciting in the fi ...

呢套真係貢掂?
好...反正刀 ......
咩埋佢先

thx 推介

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-10-11 23:54 發表
嘩, 咩左咁多? 有排唔使出街消費喇:lol

有幾套我都睇左...

嗚~禾只得個[咩]字...
刀茅 :time: 去試game/睇movie...etc...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

火忍2.......本人無視啦,睇黎富貴兄應該入硬:lol
{似game咩?感覺真係睇緊動畫...} .....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gundam茅傷3.........一[雞]當千
>><<

侯爵府

畀面勳章

麼零...

原帖由 Aardvark 於 10-10-12 20:36 發表
In fact, I didn't see A-team on TV when I was a kid. So, I ain't an A-team fan. The movie is the best that I've seen for the past two - three years. Extremely exciting for the first 10 mins. Extr ...

A-team...禾刀巧似茅乜睇過tv...只知當時有個巧出名既人物 --- Mr.T??

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-10-13 00:20 發表
火影我o岩呀, 不過得個睇字, 冇得玩
火影應該唔會出pc版喇??

有得玩...敗部ps3幾時刀玩得 :lol
pc版?? .............................

侯爵府

畀面勳章

原帖由 898998 於 10-10-13 09:48 發表
ps 2 板............................

8899,
ps2版?你仲發緊夢??
定入黎搞事?

侯爵府

畀面勳章

[misc] 之 型仔 part3

[/misc]

侯爵府

畀面勳章

夜安~

原帖由 chan803 於 10-10-13 13:57 發表
路過, 介意 pm 禾去邊度 咩 ma

禾果post有兩樣[咩]喎,你想咩兵樣先?
估你刀係想咩"後者"居多,其實各大論壇刀有『相關』分頁...不難找的說,right? :loveliness:

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-10-13 23:56 發表
火影有出過ps2咩?

有......好似曾post過,but....
因非禾茶類,可能只輕描淡過...

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-10-6 23:24 發表
真係display card打柴, 今日借左張番黎一插入去就正常番哂, 跟手去買張cheap野N記220, 粗粗o地用住先:lol

好在發現得早, 拆張舊卡出黎一睇, 原來已經柴到就黎爆醬 ...

唔好意思嘿嘿,又摷返出黎講添...
N記有新型號取代220....;你...買了幾$ ?
>><<
Inno3D GT430 HDMI 1GB DDR3 [支援Low Profile] HK$ 599.00 {from 珍寶}

侯爵府

畀面勳章

夜安~

原帖由 chan803 於 10-10-14 09:47 發表

大俠刀下留人
......
小弟怕死 (中毒) ma, 咪想人介紹 d 可靠 d 的地步 law

同你講下笑姐,唔好擺上心

驚中毒?你pc沒裝防毒??5係化?
{咩左'game'+'movie'貢耐禾真係茅乜出事情況
蒜多既刀只係搵'破x'但多數俾防毒欄晒/檔晒}
係呢?除左wii你仲有沒玩其它?
((唔記得講 : 歡迎你+入喎:lol))

查實...刀仲未知禾估得你arm唔arm喎??

侯爵府

畀面勳章

[MISC] ... 今晚一敗 ...

>><<

& this ...

>><<
[/MISC] ... .....................

侯爵府

畀面勳章

5安~
原帖由 o黑o黑 於 10-10-15 03:54 發表
我都冇留意呀, 我買三舊水左右囉, 買貴了嗎?

hm...貢又唔蒜貴...掛
只不過...單聲有新野出...貢囉:lol

侯爵府

畀面勳章

原帖由 chan803 於 10-10-15 11:19 發表
And I'm referring to movie

go >><< & get what u wants

u need >><< for 咩,
as u did already, right?:idea:

首頁

尾頁

跳至