懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 siulengma 的帖子

講真你叫佢學人哋啲嘢,佢已經好唔啱聽,佢會覺得我生三個,你仲講叫佢學人哋

你老公仲話叫佢唔好comment,你鍾意請就請,你老公應該話知佢之後湊都辛苦,佢自己都想請陪月幫輕吓初頭,等佢唔使又照顧BB,又照顧新抱,等你又可以跟佢老人家同陪月學下嘢,最後你老公應該話佢決定咗咁做,而唔係你想請就請

都係個句,佢個仔講一句好過你講十句

子爵府

如果你哋都覺得佢年紀大搞唔掂,就更加唔應該叫佢之後湊,坐月一個月都唔得,之後佢湊仲要一個人handle

佢想湊,唔代表佢有能力湊,你哋都真係要諗清楚

子爵府

佢哋幾點瞓就唔係太大問題,反正你哋夜晚都會自己湊返啦,反而係日頭你99一個係咪搞得掂先係重點

子爵府

如果你有咁o既安排,唔係潑你冷水,到時你99湊B,你就隻眼開隻眼閉

你奶奶七十歲,同我媽媽的年紀差唔多,佢個年代,未夠半歲已經餵佢飲水,厭奶用粥水開奶,唔開胃會餵猴棗末之類,呢啲全部係現今年代唔再用,你可以睇成無咩嘢,因為我哋都係咁長大,無穿無爛,但你會接受嗎?佢真係咁做你又可以點?唔係嚇你,我有個朋友點樣知,係佢99餵完個B食猴棗末,點知個B嘔啲啡色嘢,佢仲好驚,以為個B咩事,佢99先講餵咗佢食猴棗末

你諗住佢係你坐月嗰不足一個月的時間去學陪月的新方法點湊你個B,你想係咁短時間扭轉佢幾十年前湊三個仔的方法,我覺得係妄想,希望你唔好介意我咁講,因為你根本無辦法知道佢點湊你個B

你應該好少睇婆媳關係個版,間唔中就有post話99用佢自己古舊方法湊B,點樣話唔聽,之前有個post,個JM 99幫一幫手睇住個歳兩歲o既B,鍾咗吓眼瞓,JM都驚個B整親

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊