美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

WINGWINGCHOY 發表於 21-3-19 09:07
請問有無Jm喺Le Domxx打過斑,可唔可以分享下呀?

我打緊, 本來係第二度 & 搵醫生打左3-4年已心死
只能話搵到佢地真係好好彩

大宅

WINGWINGCHOY 發表於 21-3-24 16:01
Oh..... Really
可唔可以分享下你係咩斑呀,你有無join 到packages呀?
...

第一次冇join, 因為打完嗰一刻係白咗,但啲斑未淡, 加上我之前衰過咁多次,梗係唔會即刻join 不過佢哋都唔sell

隔咗一星期左右啲同事話我啲斑淡咗好多, 我先即刻再打去book第二次, 之後先join返package

大宅

桃桃子Maggie 發表於 21-3-24 18:10
打左3-4年都打唔到 但你都冇放棄都算幾西利

成日都想放棄㗎 ,打完一間 又走去試第二間,轉左幾間美容院,ABC記都試過哂,初初打c6/c8,之後打pico

再之後去咗陳衍里到打,唸住個個講到佢係全港最勁既醫生啦,但打咗3次佢都已經唔幫我打, 叫我搽藥膏 話再打都唔會再點淡,嗰時我真係灰心到諗住唔再打斑 慳番D $ 好過

大宅

kayancc 發表於 21-3-26 12:44
醫生係唔會咁搏的, 佢地驚再打落去會反黑麻, 所以打到咁上下就會轉搽藥, 咁你呢家打到啦 ?
...

打緊囉, 未清哂, 暫時打左兩次, 但已經係我咁多年黎最淡既狀態

大宅

WINGWINGCHOY 發表於 21-3-27 22:02
嘩。。。。3,4年咁耐。。。
你都好有恆心喎,你又係哩間度打呀?你咩斑打咁耐都打唔到呀?
...

我之前差唔多一年轉一間, 間間都話荷爾蒙斑要時間, 要慢慢打, 所以咪打左成3-4年,
陳衍里就最老實, 講到明畀我知係打唔走架啦, 靜係可以淡, 所以最後都廢事幫我打靜係比藥膏我搽
我本身係上去Le D. 做hifu 咖咋, 係上到去先知佢地專幫人打荷爾蒙斑, 咪問下

大宅

fantingcc 發表於 21-3-30 19:54
gum你 d 賀爾蒙斑打唔打到
當日即刻幫你打嗎,仲有無做hifu?

打到啊, 好記得嗰陣等咗成4個字先見到個治療師幫我做分析, 我已經勁趕時間, 差啲等到唔耐煩, 好彩冇走,
做完分析佢話我D斑一定打到, 跟住再約時間上去打的

大宅

fantingcc 發表於 21-4-2 17:39
有冇話荷爾蒙斑可5可以打清?
我之前問過E生話荷爾蒙斑好難攪,而且仲打唔清
...

之前BC記醫生同陳衍里都係咁講,話最多可能只淡到一半
但Le D有信心打清,E家都淡左近半,起碼有個希望可打清

大宅

WINGWINGCHOY 發表於 21-4-28 12:07
下 佢地又話唔hard sell既。。我都仲有2次添。。。
...

我都係今年先join佢地, 初初冇買plan 之後先買的 但佢地又冇hard sell 我

大宅

baby_CH 發表於 21-5-1 08:00
得罪講句, 我仲感覺到自大
荷爾蒙斑應該係身體問題深咗? 定係打laser扯咗色素出嚟呢?
...

我之前係陳衍里到打時都有聽過佢話荷爾蒙斑難搞就係因為身體情況會影響
有機會時深時淺 所以我第一次上LD有問個治療師呢個問題
跟住佢好有信心同我講 如果我按時打 就算有身體影響 佢都可以幫我打到一次淺過一次

大宅

stepfhenie 發表於 21-5-1 17:42
回覆 Carol_407 的帖子

點解會醫生都打唔到 佢地打到

咁我唔知, 佢話以佢技術係可以, 所以我都唔知話佢自信定自大
好老實我打左咁多年 搵到陳衍里呢D級數都搞唔掂 都已經好灰
係撞到佢地講到咁勁咪試一次 反正一次半次我都冇所謂啦 當買過希望掛

大宅

stepfhenie 發表於 21-5-1 17:56

佢地會唔會好hardsell產品同plan嫁

我身經百戰 老實講佢地真係唔算hard sell
有問洗唔洗保濕&防曬 但我話我打左咁多年點會無
佢就冇再sell只提我要記得搽 又冇黑面
我自己感覺so far係幾細心 打完都會whatsapp我睇下有冇咩變化
荷爾蒙斑既處理上係幾專業 好過陳衍里先 lol 其他療程未試過我唔會一概而論啦

不過我都只係打左3次姐 let's see

大宅

依發fa 發表於 21-5-1 18:49
誰是陳x里?

HK最top既皮膚科醫生

大宅

stepfhenie 發表於 21-5-1 19:27

我怕我耳仔軟上到去畀人sell買plan

咁咪單次比 佢地都唔一定要買plan 只係plan會平小小
不過真係好擔心就一次一次比 咁咪唔洗怕人地會hea做又面黑又hard sell
我自己貪平係買plan 不過暫時冇遇到呢D情況

首頁

尾頁

跳至