自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

你同佢鬧乜?

珊瑚宮

afrachung 發表於 24-2-11 04:32
回覆 Fishqqma 的帖子

話我冇良心,d樓任你揀呀,唔係我唔幫你,你有奶奶呀麻... ...

冇啦啦話你冇良心?你點冇良心?有樓任你揀?

珊瑚宮

afrachung 發表於 24-2-11 04:51

因為年三十我係facebook感恩老爺奶奶整團年飯及多年為頭家付出,佢話我冇良心,可能 ...

你估因為facebook事件?
定佢開到聲呀?

珊瑚宮

afrachung 發表於 24-2-11 05:05

叫佢食飯就話一係唔得閒,一係腰骨痛,細妹揾佢做野,龍精虎猛乜腰骨痛都冇,仲話我 ...

唯即係米你估因為facebook事件?
定佢開到聲呀?冇啦啦話你冇良心,你又點回佢呀?

樓主我記得你,其實你心知佢錫個妹已經不是今天的事,你仲乜仲叫佢食飯呢?放過他人等於放過自己!

珊瑚宮

afrachung 發表於 24-2-11 05:17

叫佢食團年飯佢話諗下先,因為我老公過年前公司又忙,最終冇食,年三十睇到人地熱鬧 ...

咁你阿妹一家呢?
佢哋關係咁好冇理由冇約阿媽?
你大可以話要去6299家拜年,邊個叫佢咁遲約!

你一直冇回答我問題,係咪唔想答定係唔方便答?冇所謂的...

珊瑚宮

afrachung 發表於 24-2-11 05:28

以往每年年初一我係同我媽飲茶既,人愈老就愈偏心,睇到係愈心淡,只係唔想關係咁差 ...

你心結解不開,不要去吧!
初一在小朋友面前為一句說話而鬧交,小朋友也看在眼內!
樓主,你信主的!不是更加應該明白嗎?

珊瑚宮

afrachung 發表於 24-2-11 03:49
好羨慕人地有個好媽媽,我媽最叻把口,佢講係真理,冇中生有挑是非,偏心到極點,做左唔認,大年初一仲要係 ...

樓主,你有冇聽過「一個巴掌拍不響」這句話?

珊瑚宮

afrachung 發表於 24-2-11 09:05

解唔開既心結

首先你唔應該再個個禮拜返你媽屋企食飯。

其實點解你會知你阿媽將兩層樓畀咗你個妹?

珊瑚宮

回覆樓主:

樓主有冇返娘家開年?
你有心解開心結嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊