夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Kaka1227 發表於 18-3-9 10:00
他的借口都系果些 費事叫醒你之類(emoji)(emoji)

你之前有無成日拒絕過佢?

男爵府

Kaka1227 發表於 18-3-9 10:20
系他拒絕我多 我基本上都配合!
他條腰系成日腰痛幾...

可能佢腰痛想同你做時要用力,你唯有試d 體位係唔洗仍點做腰力。

男爵府

BRChan 發表於 18-3-9 16:05
回覆 Kaka1227 的帖子

嗲對佢係無用, 我用過啦. 不過最近因為姐姐走左我哋都分房訓了, 佢陪仔訓, 我自己訓 ...
分房瞓只會越來越差,要考慮清楚。

男爵府

Kaka1227 發表於 18-3-9 17:34
甘感情都應該五差...她生完對自己身材五滿意?你的技巧不合她意?

好認同。我自己覺得如果感情唔差,真係會關技巧事,講真,做愛都幾晒精神同力,如果唔投入又乾,做時又會痛,但如果技巧好,令自己好舒服,就算點攰,耐不耐都想要,何況,好多女都愛另一半攬攬的感覺。同埋,有時d 男人會忽略另一半的感受,覺得大家耐咗,做完就大覺瞓,唔會好似初初咁做完會攬下,傾下計,久而久之,個女就會覺得好似變成發洩工具。

男爵府

Kaka1227 發表於 18-3-9 17:05
有時我都會甘諗 不如我長期同仔訓好過
但感情真系會愈來愈差 所以我寧願半夜起身又去返他身邊
...

唉。。。其實呢d 情況好多jm 都經歷過,當然我都一樣,感覺唔係有第三者,但又成日比老公拒絕,最後,當搵出我覺得係的原因後,唔再好主動要求,每晚見老公入房,我跟住入,大家各自玩一陣電話就傾計,傾完攬下,有時又嗲下對方,又有時傾下咸傾,久而久之,大家有番性來。

首頁

尾頁

跳至