時政擂台

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

惡有惡報,作惡既人,任你千百般藉口
總要負上責任後果
因果報應

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

seaheart88 發表於 19-11-27 00:13
唔好話係因為曱甴判監啦。。。佢哋的確係返咗法罪有應得。。如果呢啲垃圾都可以判緩刑或者社會服務令。。 ...

佢哋5大素球呀,要「撤銷對義士的檢控」喎

即是放火、燒鋪、掉磚、私了、破壞財物、公共設施,乜嘢都無事!

唔係緩刑、感化令囉

邊有咁著數既事呀?

做完嘢無後果?有管教不善既家長先有咁既思想既細路!大個左就作惡多端胡作非為!

希望法律可以將呢班為非作歹既人通通都繩之於法,墇顯公義同法治既社會

tammy_my    發表於 19-11-27 10:38

翡翠宮

e2m 發表於 19-11-27 00:22
佢哋可能又講,死物嚟啫
嗰XX人命先傷心......

成班都係垃圾

搞到中大、理大污煙漳氣,垃圾崗咁,仲好話無人黎執

我中大理大既校友朋友睇見都心痛兼眼火爆,好地地間大學搞到咁

連自己自理能力都無,仲話要管理香港

要幾廢既家長先會教得出一班咁既「小朋友」!?

翡翠宮

jd21 發表於 19-11-27 00:26
咪係,有錯唔認,要打企定!我都覺得係好漢!

原來犯左法,只要講句光復香港就冇事咩?

光佢老鼠

一班賣港賊,祟洋媚外,

大刺刺咁拎住美國旗、英國旗,乞求人地「幫忙」管治香港

人地只係當你地馬嬲咋,用你地擺隻傻侵上枱只係玩隻侵侵迫佢同中國開波兼局佢落台,以為人地真係幫你?

仲有forward左十九幾萬次簽署要BNO既人有英國藉⋯⋯⋯ 笑左19萬次

翡翠宮

tyyho1 發表於 19-11-27 00:29
個班爛仔已完..
都未正式上任..
就帶頭去理大搞事了..

官威,笑死人

睇吓佢哋做到d乜

首頁

尾頁

跳至