自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

願者上鈎

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

mariyar 發表於 21-2-17 10:36
你睇佢自己回覆

竟然有人like個post
係味佢自己
出post個人奇奇怪怪咁
邊會有人夠膽俾個歲幾2歲bb俾佢”touch”

翡翠宮

imlu28 發表於 21-2-17 17:29
多人睇and share係咪因為想分享當笑話咋

我覺得係因為樓主多人睇黎當笑話

翡翠宮

yuyueng 發表於 21-2-17 17:30
其實佢去黃色經濟圏宣傳下會唔會好D,果邊多儍仔,一千蚊三條蘿蔔,二千蚊一兜車仔盆菜都大把落搭。 ...

個盆菜放曬生菜、魚蛋燒賣,又唔洗煮,切到一粒粒放落去,仲要臭既。究竟有無煮過野食。

賣2千蚊兜既盤菜當做緊慈善免費送?成兜料成本100蚊都俾多佢。今次唔知幾多人無退錢當捐款呢?

呢個playgroup都可以post上去「再見」度宣傳,實大把fans 報

翡翠宮

Sebastian@ 發表於 21-2-17 17:52
我肯定我的中英文一定比佢好,中文的句子完全唔通順,我都唔知佢點教小朋友溝通。竟然夠膽收呢個價。
...

已經有花生友留言

翡翠宮

Charlotte_mom 發表於 21-2-17 19:12
咁好快見報wor,我驚驚tim

見報會唔會變佢宣傳呢?
我認我8,忍唔住開whatsapp 睇佢盧山真面目

首頁

尾頁

跳至