跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: "5"歲 唔百厭! "5"歲乜都掂-- 02年4月小朋友生日快樂

[size=x-large]祝一姐生日快樂!!

大宅

Re: "5"歲 唔百厭! "5"歲乜都掂-- 02年4月小朋友生日快樂

晴媽,

上星期六你係咪去左ocean park ah? 我見到一個好似你ge人but 又唔係好sure. 所以冇打招呼

大宅

小新媽媽 寫道:
[quote]
cacalam 寫道:
e隻野係一姐學校園長介紹架,隻味真係幾勁,落公園,去街都用e支,係銅鑼灣,中環,紅磡都有分店,價錢好似約160(180ml)屋企用電蚊香(液體)
OIC.

屋企用電蚊香(液體)都唔夠, 常常出事. d蚊仲要專係咬面. [/quote]

我屋企d蚊都好勁啊. 大仔今朝訓醒就見到塊面腫晒. 唔g點解d蚊咁like咬佢對兜風耳. e+ 佢面又腫, 耳又腫, 好慘啊~~ :-( :-(

星仔就俾蚊咬背jak, 因佢wear 高左件衫訓 

大宅

Re: "5"歲 唔百厭! "5"歲乜都掂

好悶呀))))))))))))))

大宅

Re: "5"歲 唔百厭! "5"歲乜都掂!

就黎放暑假,你地安排左d mug

大宅

星仔's 社交禮儀 course係小童群益會9 ge summer course, 星仔都係第一次上, 上完堂會有一隻上課精華ge VCD 派番, 都幾好.

大宅

anitalui 寫道:
嘩......真係幾充實喎!

係啊, but 我ge荷包就.....

大宅

你地d仔女收拾好心情返學未?

我今個Summer 都未去過beach. 所以決定開學前黎個Sunday 愉景灣玩水日.

大宅

原文章由 macaw 於 07-11-9 08:11 發表
got accepted by Pui Kiu College, so happy.....no need to wait for the lucky draw

Congratulations!!!

大宅

Tabima,

主會在天家好好照顧小Timothy, 這也是最好的安排, 你們將來一定會再見面的!

Merry Christmas & Happy New Year!

首頁

尾頁

跳至