親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 kimmyu 於 14-12-11 發表$463

原帖由 MsBusy 於 14-12-11 發表
當然唔包
點解唔包???

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 maggielau0705 於 14-12-11

原帖由 MsBusy 於 14-12-11 發表
我以為佢話fast Express
哈哈!你幾時入USJ??

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:kimmyu 發表於 14-12-11 21:12 $463

原帖由 sdu213 於 14-12-12 發表
唔包!佢要買埋JR一日票+入場券先可以買hp入場券要成一萬二千幾日元我覺得唔底所以喺佢度買入場券再上網買fp ...
入哈利區係免費,不過要一早入場拎限時整理券入!張券也是免費!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:我就係睇到妳教上網買fp先自己分開買!分開

原帖由 sdu213 於 14-12-12 發表

我就係睇到妳教上網買fp先自己分開買!分開買仲底過東灜遊果 ...
Yes ar

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:我見快証票價平過正常價,係咪的正價再另加

原帖由 vwlchu 於 14-12-13 發表
我見快証票價平過正常價,係咪的正價再另加快証價定係因為快証有限定玩多少個原因?

...
一定要買張門票先可入場,再加快証!快証入唔到場架!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:maggielau0705 發表於 14-12-13 09:1

原帖由 shirleyng817 於 14-12-13 發表
咁即係邊到買入場票?邊到買快証票?有朋友係關西機場買係場票大人6980yen,小童4880yen,咁抵唔抵?
...
入場票有好多地方有得買到!快証一定官網日文版買,現場門口買,但有限量,所以賣晒就冇!你朋友尼個係正價,如果他以換$時匯率是高
的換yen就唔抵!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:maggielau0705 發表於 14-12-13 10:4

原帖由 shirleyng817 於 14-12-13 發表
明白另聽大家話harry potter係要一早去攞入場劵,咁咪唔可以3點後入場買優惠票?
...
唔係好明??

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:我有d混亂,点解有入場券又唔入得hp要另買f

原帖由 cowcow9 於 14-12-14 發表
我有d混亂,点解有入場券又唔入得hp要另買fastpass?晨早去攞的免費飛又是什麼呢?請JM們指教。

...
咁简单講入場券係入USJ包括入面所有野的!
之後講hp即哈利波特區,其實就咁入都可以排隊入,不過係人龍長到c,所以園區要疏導人流,就有hp限時入園整理卷免費派發,應該是派完就冇,先到先得(响香港D旅行社就要比$買尼張本來是免費的限時整理卷)
好啦!入左hp之後入面有2個遊戲都大排長龍,另外USJ亦有其他熱門遊戲都大排長龍!
所以USJ好識搵$,就另外出一張另外比$買的快速通行証,express pass啦!尼張証價格差不多等同一張入場券價錢,冇分大小,一樣價錢,價錢仲要分淡旺日子,express分3種,叫express 3.5.7,分別包3種,5種,7種優先入場不用排隊的遊戲,指定遊戲官網有介紹,而pass 5同7都已經包左hp區的限時整理卷,網上買時要選擇埋時間,而5只包hp內一個遊戲免排隊,另外4個遊戲免排隊是其他games...而pass7就包hp內兩個遊戲免排隊,其餘5個就其他games...
express pass只有在日文官網買,及到樂園門口買,每天有數量限制,賣晒就冇!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:maggielau0705 發表於 14-12-13 11:5

原帖由 shirleyng817 於 14-12-14 發表
因有諗過3點後入場,入場票平啲,但大家話要早去攞harry porter,咁如3點先去咪會冇晒飛 ...
有可能冇!但咁晏入,冇咩時間玩,張飛平好多?

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:maggielau0705 發表於 14-12-14 03:3

原帖由 EppieL 於 14-12-14 發表
Maggie你好勁呀,做足功課仲咁有心機解釋,我都係聖誕去大板但係跟團,祝你同阿女玩得開心 ...
Thx

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 cherubic 的帖子買 fast pass 也有折

原帖由 kimmyu 於 14-12-15 發表
回覆 cherubic 的帖子

買 fast pass 也有折嗎? 幾多折呢?
Fast pass冇折扣架!生日折扣是門票先有!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 sandy_1026 的帖子同意, FASTPASS 我

原帖由 etcwendy 於 14-12-18 發表
回覆 sandy_1026 的帖子

同意, FASTPASS 我都覺得好晒錢,
我都好想咁,可惜我叠住幾日都係日本假期!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:cherubic 發表於 14-12-14 16:35 如

原帖由 可樂~ 於 14-12-19 發表
請問在網上買門票及FAST PASS, 如何取票? FAST PASS要在日本官網買, 沒有日本朋友代收怎辦?
另外, 生日折扣 ...
用Q code.print張野出黎可以入場

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:cherubic 發表於 14-12-14 16:35 如

原帖由 可樂~ 於 14-12-19 發表
請問在網上買門票及FAST PASS, 如何取票? FAST PASS要在日本官網買, 沒有日本朋友代收怎辦?
另外, 生日折扣 ...
因為要先登記做會員!要填出生年月日,那個月份生日買就可以買生日優惠門票!

首頁

尾頁

跳至