自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

gg_candy 發表於 19-11-8 11:43
我都試過最近見有KEEP FIT班, 諗住去上下做下運動..上完堂有人話可做完運動飲下蛋白粉...
之後我知係SELL ...
係街add Facebook 見係運動班仲係遂次俾錢,就上一堂試下,全程有人跟住,上完堂又要聽減肥成功分享,我唔太鐘意,後來Facebook 見好多公司活動相,無再去啦。

男爵府

babycam 發表於 19-11-10 13:39
美其名係運動班,其實主要目的係sell康x萊產品,而且啲sales 會化身教練/導師話自己都係靠佢地啲產品加運 ...

男爵府

kekawai 發表於 19-11-10 18:43
但我見d導師其實都唔係好fit, 所以吸引唔到我落搭。
係街俾一個sales 叫去運動班,上咗一堂,落堂仲特登倍我聽分享同講解,成日Whatsapp 傾計,因為佢哋係街送禮物先要like Facebook,咁之後睇得多就知原來賣產品就無去,佢無也上堂做運動相(教練),但成日話業績好嗰啲。佢真係一啲都唔瘦。

男爵府

vivian520 發表於 20-2-19 13:27
你係邊度俾人叫你上運動班呀?
去元朗上咗1堂

男爵府

我本身肥又少運動,嗰次做完有叫即時book 下一堂,話每班名額有限,先到先得,我要諗下時間先,反正可以打電話約,我諗咗好耐,可能咁放我走。又無即sale 產品,但有Whatsapp keep 住傾計,因為嗰次運動,我2條腿痛咗近1個月,行樓梯會腳軟,無book期問,一直睇Facebook ,睇睇就奇怪,個個飲減肥產品我明,但減肥成功就做教練又分享,我都係之前有JM係度問先發現係咩一會事.

首頁

尾頁

跳至