夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆樓主:

我同你嘅情況好似,我地冇話題,講野都係我主動問佢就答!我主動講小朋友,佢就聽!我地分房訓,可以話係冇性生活!我地有傾過依個問題,佢嫌我肥,我就減肥!我地嘗試返搞野,點知搞極都搞唔到,後尾我發現,原來佢出面有第二個,唔怪得知對我冇晒興趣!我同佢暗士過好多次,如果佢唔再愛我,就唔好拖住我,唔好一腳踏兩船,但係佢死口唔應,仲話唔會放棄我!我真係好唔開心呀!同佢喺屋企真係好似同屋主咁,佢有佢忙,我有我忙!但係佢又會做到好似好錫我咁,逢星期日都會同我睇戲食飯,會同小朋友出去玩,會同我地去旅行 ... 但係佢都有keep住同出面嗰個一齊!我知道真係好唔開心好矛盾好唔知點算!我好想離婚,唔想阻住佢,但係我又唔捨得佢,又唔想小朋友冇左完正嘅家!我真係唔知可以點呀!

洋房

venf 發表於 18-8-13 10:39
你好似唔多介意佢有第個咁呢, 仲可以繼續同佢係一齊.
而佢見你唔介意, 咁應該會KEEP住依家個關係
...

我唔係唔介意,我好介意!所以我都有同佢講,如果佢有第二個,我係唔會爭,我會走!我話我唔會嬲,只要你同我坦白!我真係唔想知,我情願一世都唔知!但係 d 野就偏偏要比我知道,我又唔可以同佢講我知!ai ... 真係好唔知點,我見到佢,我就會幻想佢同出面嗰個會點點點 ... 一諗到我就好想喊!佢要求又高,我身型又走晒樣,點減個肚都仲喺到,想話玩下情趣,自己見到都想嘔 ! 佢出面嗰個又瘦又大波,見到我咁玩,我驚佢真係會嘔!

洋房

suetfunglui 發表於 18-8-14 18:09
你老公真係好自私,佢唔坦白都係唔想承認破壞家庭,怕被親戚指點,佢就享齊人之福,太可惡樓主要自強,儲 ...

錢我有,要分開真係一 d 問題都冇!但係最大問題我真係唔想分開,我唔捨得佢,唔捨得 d小朋友冇左個家!但係我又諗,夾硬要佢斷左出面嗰個返嚟我到,但係佢唔再中意我,咁一齊嚟又有咩意思!所以有左小朋友真係好麻煩,咩都制住晒。

洋房

beebee67890 發表於 18-8-15 11:37
回覆 Yen2013i 的帖子

重心要去返你自己度,多做自己舒服感覺好的事,唔好諗佢兩個嘅嘢咁多,至於減肥減極 ...

我而家個肚好似漏氣咁,減極都係dum左落嚟,好核突!自己見到都唔開胃!我都覺得減肥要係為自己,因為下下諗住係為佢而佢又唔領情,我會更加唔開心。會有運動係做裡面肌肉嘅?

洋房

suetfunglui 發表於 18-8-15 07:25
我都明感覺前路漫漫,而家既決定有無錯,怕行錯一步將來後悔,話說之前我發現C6同同事有曖昧對話時我都有 ...

我最近又同佢暗士過嘈過,佢都係死口話冇,佢話應承過我唔會有就唔會有!咁我而家決定咩都唔好諗,既然佢都仲好 care我同個屋企,咁我都無謂做咁多野去破壞依個家。唯有再信佢多一次!

首頁

尾頁

跳至