自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆樓主:

有年開演唱會,愛回家東張上埋,19開始,一來討好黃人,二來佢個好兄弟“唔講”古。

唔該某啲人唔好揞住個良心話viu台唔黃,佢就係靠黃人捧起,真係以為佢啲節目好睇?

話佢地唔黃嘅人,夠唔夠膽講班鏡仔敢喺公開平台講我是中國人?上次區議會騷,妖台派幾多人出黎?造星代表係過左tvb嘅,有無肉酸啲?啱啱百萬行,鏡仔/error/collar一個都無?驚同特首影相俾黃粉鬧?

子爵府

回覆樓主:

黃人特色,攞完著數或見無著數就話唔好講顏色

子爵府

曾經有人 發表於 24-1-8 09:29
咁惡ge,唔埋tvb堆要俾人批鬥

viu台有條友同gigi影相俾人鬧,呢啲惡唔惡?林二汶上tvb有咩下場?算唔算批鬥?

子爵府

ASUS_JT 發表於 24-1-8 14:47
係囉,把口就話唔分顏色。

但行為上,不同色嘅分得清清楚楚,虛偽到呢。

睇下樓上留言,唔上tvb就話批鬥,佢地敢唔敢解釋林二汶上tvb嗰啲叫乜?

lam盡顏色好處後就叫人唔好分顏色,等班鏡仔喺ig post句我是中國人再黎廢up啦

子爵府

曾經有人 發表於 24-1-8 16:19
所以?你覺得ok咪繼續批落去,tvb以前大台都封殺唔少人,訪問都唔俾人講講東話
...

所以? 妖台嗰班粉做法就ok,學佢地就世界和平

子爵府

orezo 發表於 24-1-8 16:58
就算bk講colour,都唔會好似yellow人咁人身攻擊,人格攻擊,講得好難聽
...

你樓上咪話,將攻擊親tvb人嗰套放落古生度就和平,我前文係用林二汶做例子喎,過左身嘅拍檔都唔放過被擺上檯,咁叫和平

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊