自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

回覆樓主:

係hit喎!
大牌子CC beauty,Estee Lauder,天仁茗茶,PS4,哈版雪糕都揾佢拍埋廣告喎!
真係無留意咩

全年業績over 20個廣告,仲唔夠hit

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

tungking 發表於 21-1-2 12:56
電視廣告?定街上的廣告?…其實兩者都吾覺。

電視同街都有喎!焙茶成日播,仲有茶木,LG都揾佢拍
佢仲有同Joey 拍埋百老匯喎!真係無睇過一次?!

侯爵府

tungking 發表於 21-1-2 13:58

冇~~真系留意吾到…可能我真係少睇電視。。但街上又冇乜見 ...

全民造星係3年前開始,姜濤係第一屆冠軍,當時19歲。

侯爵府

Eunice0203 發表於 21-1-2 14:43
我無話佢高喎!但斷估唔會係矮囉?唔係計埋入身高 係係街見到佢點都有著鞋掛?睇落180都叫矮 我無 ...

你好老實

侯爵府

都敏俊C 發表於 21-1-2 18:09
我都想講,連 Chanel 都搵佢,但班old 嬋都堅持唔識佢,真係想點

係囉!去茶木無見到大大個姜濤廣告
老實講,淨係個培茶,夜晚狂播架

不過都承認,有人係唔會留意呢啲廣告嘢既,就會講無見過,無睇到

侯爵府

aw07044780 發表於 21-1-2 18:40
其實普通男仔樣, 我唔覺得靚仔, 只是打扮有點似韓國男仔, 又唔係大隻健碩那種, 好瘦削。

He is not ...

有睇造星就會明白,唔係靚仔可以解釋,佢係有種吸引力

侯爵府

shingyancafe 發表於 21-1-2 18:51
回覆 Kuromi1127 的帖子

贊成,大家有時間有興趣可以花少少意慾去了解姜生或mirror ...

係,未了解就講人MK,又話呢樣個樣,憑乜呢?

侯爵府

都敏俊C 發表於 21-1-2 19:09
同荷蘭叻一樣,我唔知,冇聽過,我睇唔到

乜都睇唔倒,生活在不同空間

侯爵府

jaycee_mami 發表於 21-1-4 08:34
昨日睇了viu tv的“膠戰”,超搞笑,似低成本的running man,Mirror的Edan很生鬼,不錯!
...

呢套堅好笑,真係好好笑,而家睇下呢啲節目幾正

侯爵府

Tracy221 發表於 21-1-4 12:49
堅好笑, 仲有套空肚講宵夜又係笑到肚痛!!

係,有Baby John,疫情睇下,真係好正

首頁

尾頁

跳至