自由報料

跳至

首頁
34567...22

尾頁

大宅

Re: 有無人曾經係日本留學過呀 (PART IV)

嘩, 你個名點樣串番O黎O架?? 老公+仔女+自己個名呀?

係呀係呀, 咁鬼難同人相處, 我老O左唔知點算.呵呵~
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

大宅

chca

你個名太長啦, 我要你頭尾.唔好介意.

星期日去台灣3DAYS, 聽講話38度, 實熱C~
chelseaboca 寫道:
[quote]
bbpig138 寫道:
嘩, 你個名點樣串番O黎O架?? 老公+仔女+自己個名呀?

阿囡+阿囝 .... ( ^_^ )v
[/quote]
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

大宅

C9 我以為係死狗添~ 唔睇BK, 真係唔識BK話.

chelseaboca 寫道:
Hello !

* 係我呀 ! 我轉左 id 呀 我係.....
都有去 mimi 屋企 gathering (有2個小朋友) 的 c9 呀 !

大宅

era

我星期日至去台灣呀~
去探個朋友
因為佢7月開始去日本做o野呀

大宅

我已經回來了.

日日都落下雨咁. 都好, 唔洗咁熱.
之前上網話台灣38度. 嚇C我.

Era 寫道:
Bb
Oic.即係話你今日都應該響台灣啦?

大宅

chca

你幅相咁攪笑O既.

ERA

都冇咩收獲............不過成o急都係貨& 書.
去到機場ci 個c八婆話我超重7kgs.
叫我攞番d o野出o黎, 攞o左d書, 減輕4kg, 即係
超重3kgs, 都要我繼續攞. 望真d條8婆,
原來又係上次個個............真黑仔.

icoico

點解你地間公司可以咁忙o架??

大宅

ERA

你問得好. 所以我係買比家姐睇, 叫佢睇完話我知,
因為係關於健康O既書.
我真係睇完就忘光光.

ICOICO

CHCA 咪 CAR....... 囉.

Bb
你又買書呀?睇得晒咩?

大宅

ICOICO

驚唔驚老細會走路呀???

今日我日本大大大老闆 & 老婆O黎呀,
無得無張上網啦.

大宅

你去過台灣未呀??
你可能唔會有放假feel喎, 因為都係中國人樣.
又講國語.
你一家4口去呀?? 會唔會去游水有feel d呢??
我就鍾意台灣飲飲食食, 幾悠閒.
但我係香港就係去下太子個頭掃下街咁.
其實只係地點唔同.
如果相對以前去澳洲玩. 個d就好似有去旅行放假feel

係喎, pm icoico咪得囉. 真係豬.

大宅

HELLO 各位.

日日都好無聊. 好冇O野做.
無聊到都冇O野係度講.
點算好呀~~~~~~~
真係虛度光陰~ :-(

好彩D股返O左家鄉咋~

MIMI

2628放O左未??
我想30蚊放.

大宅

HELLO 各位.

日日都好無聊. 好冇O野做.
無聊到都冇O野係度講.
點算好呀~~~~~~~
真係虛度光陰~ :-(

好彩D股返O左家鄉咋~

MIMI

2628放O左未??
我想30蚊放.

大宅

MIMI

洗乜喊呀?? 賺咁多. 你1月放晒o架??
今日得27個幾咋.
我仲未放. 唔知等乜??

chca

事旦啦. 入邊隻都發過2628啦.
我o岩o岩至放監咋. 發達冇我份. :-(

大宅

大宅

仲以為搵唔番你地添:-( :-( :-( 嚇死我啦,

嘩你地有冇抽到658 中國傳動, 昇到嚇死人.不過我冇抽~
抽錯隔離 1813, 升得幾佰蚊.

mimi 我都放o左 2628啦. 29.1放.
執番萬陸蚊. 不過等o左成5個幾月.

大宅

我返o左就o黎14年啦(不過我都仲後生o架) うそ∼
係新宿 & 新蒲安讀書o既.

大宅

era

我最近都係日頭冇o野做, 夜晚做到死個隻.

日頭o既工作就係上網. 搵下有冇靚金魚.

下午就出下街去吓個客度消磨下d時間, 如果唔係
咁, 遲早悶死.

真係咁o既公司, 又唔死得.上個星期個同事居然係公司BT.
拖慢晒公司個INTERNET. C唔C.

CHCA

嘩, 受訓呀, 我都未試過, 你就好啦.
報下日本咩料.

MIMI, MOSHIMOSHI

忙到C呀?? 2628仲升緊.你老公好靚仔o番.

MAYUKI

上次唔好意思, 咁o岩有客. 唔得閒同你傾多兩咀.
唔知點解, 你地o黎親都有o野做緊.

芷欣亞媽, 你洗唔洗做o架??

大宅

chca

哈哈 2018 终於守得雲開見月明 10蚊啦.

有8萬賺呀~不過未放.

656, 我尋日11.8入多1萬股, 好似有5000蚊執. 過多兩日就放.

你仲未去日本呀, 你就好啦.

[ 本文章最後由 bbpig138 於 07-7-24 17:30 編輯 ]

大宅

搵呢個topic 搵到我死死下.
冇啦, 貪心冇放到, 依家執好少, 幾皮咋.

我幾想唔洗做.

原文章由 芷欣mama 於 07-7-26 07:45 發表

bbpig,
我緊係要做啦, 唔似得你係金魚缸度玩幾手就搵幾皮 , 我好小買股票, 我老公就有買, 我自己買基金多, 穩陣d,(實情係承受唔到風險 ), 而且自己又冇咁多時間睇住個金魚缸.

大宅

尋日去o左浪翠園睇樓. 環境都幾好.
你地有冇人住過呀??

原文章由 bbpig138 於 07-7-30 14:24 發表
搵呢個topic 搵到我死死下.
冇啦, 貪心冇放到, 依家執好少, 幾皮咋.

我幾想唔洗做.

大宅

係呀, 想搬

原文章由 Mayuki 於 07-7-30 15:11 發表

bbpig138
有呀, 我有朋友之前住1期呀, 直望青馬好"正"
仲咩呀, 你要搬呀

首頁
34567...22

尾頁

跳至