美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我都有買澳洲啲護膚品買上癮,不過我都會係咁用,係咁叫代購啲人幫我買,我覺得自己都有病,而家連保健品都係咁買之後係咁俾埋屋企人食哈哈

複式洋房

adacat 發表於 19-12-15 21:35
您買什麼品牌?

我買sukin, akin, Thursday plantation, la Roche posay, hopes relief, springfields, rebirth, Swiss’s, Thomas, comvita...........差唔多乜都買,係澳洲野就買!
Akin 啲味好似Aesop,又平過Aesop !
最近見到萬寧有sukin,不過好彩對比一下,好彩有搵代購買,平好多
我連牙膏都要用澳洲嘅white glo
依家講講下都好想買
可能因為我小朋友有濕疹,所以係咁研究,係咁買澳洲嘅天然野,所以買到上癮

複式洋房

ymkcandy 發表於 19-12-16 19:30
反而澳洲牌子我冇咩點買(我係澳洲)係supplement買swisse, life space. 如果skincare/make up會買LRP 佢 ...

點解嘅,澳洲仲有咩當地嘅牌子可以介紹俾我呀?仲要多啲人買嘅,life space我聽人講都幾好,咁你自己用開乜嘢多?

複式洋房

ymkcandy 發表於 19-12-17 10:13
Sukin我用到敏感。我想試natio 聽聞好似唔錯 想試吓佢支玫瑰保濕精華。再唔係你可以試吓玫瑰果油 T牌。 我 ...

https://kknews.cc/zh-hk/fashion/4vp456v.amp

你係咪講緊呢一隻?我有用AKin果一隻好好用

複式洋房

ymkcandy 發表於 19-12-18 05:47
係呀 啲個牌子呀!

你再試下用akin or sukin 玫瑰果油啦,我覺得好似好過T字頭嗰個牌子,你買T幾多錢?

複式洋房

ymkcandy 發表於 19-12-21 16:31
我係澳洲買對返HKD 120左右

我搵我代購買Sukin嗰隻$140,不過akin就貴成$100~等我又問埋如果T字頭要幾多錢先,不過akin真係好好用

首頁

尾頁

跳至