夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Deleted

複式洋房

所以我咪話佢專令人唔明。分分鐘你話受害人唔識做人。

複式洋房

回覆 lovebabysuet 的帖子

第一次佢喺廚房郁我,鍊頸撞頭,報左警,揾社工,住去臨時宿舍避開佢。跟著自己揾地方搬左3次屋
佢日日用潛意識控制你,玩你,當部tv係你。玩到你魂魄唔齊,你朋友遠離你,玩到你諗唔到自己要做既野,玩到你周街d路人唔知你去向,專登撞你,推開你,對你好冇禮貌。
佢係我舊公司同事,佢啱啱畢業第一份工,我真係死唔信死男人噉對我。
不過我而家分房瞓,但仲有執屋煮飯,不過賺到$就搬走。我情願自己一個人,唔希望下半世人仲有呢d問題。
最惨我屋企人,俾佢郁完唔知發生咩事,佢連我屋企人都玩。

複式洋房

回覆 858D 的帖子

唔係可以點

複式洋房

回覆 ShigeoTokuda 的帖子

我咪話我唔係比你踩多腳囉
唔好人哋呻既時候話人老點人

「如果你唔係幫人解決問題,唔該唔使俾FEEDBACK我,我唔希望有人專登借人POST話返人不是

唔該晒」

複式洋房

我離唔離開都有家用的, 問題係自己已經身體唔好,生完已經元氣大傷,仲比佢玩一次半次我都頂唔住。佢仲要周圍唱衰你,話你無知,如果比佢聽到我講關於佢家族,講中一個字,佢又玩你。

不過屋企人知佢打我,叫我唔使怕佢,繼續住。有D屋企人又支持我搬去第度住,佢哋話不嬲唔贊成我段婚姻。

佢哋叫我自己衡量。

複式洋房

唔係真打, 佢真打試過一次,我即刻報左警,大家都有X。不過我最嬲就係佢用潛意識打你,冇証據告唔到佢。
就算我搬左,佢夠憺死仲玩到我。
佢而家玩反我佢當我自己打自己。
攪到D人唔明我。

首頁

尾頁

跳至