潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

liumeowjen 發表於 23-1-16 21:39
大家點睇呢隻色呢

有offer 仲諗緊

09 色靚呀,亦無想像中咁淺,而且細袋用山羊皮正好多,尤其 mk2, 我覺得無咁容易花,你可以去睇下實物易唔易襯再決定,應該好難把持得住,恭喜你先

大宅

回覆 liumeowjen 的帖子

咦…你咁講我又醒起可能會有個問題,我果隻 mk2 係黑銀,但每次將條帶 Kick 落個扣位都有少少難,有次仲刮到側邊皮位度,好彩係黑色所以無事,同埋之前 FB 見到有人用 nata mk2 個扣位置真係有啲黑印,不如你等返黑金,可以型啲咁用,09 色雖然靚,但會唔捨得成日用,又怕污糟會好肉痛

大宅

回覆 liumeowjen 的帖子

原來你已有黑金,我自己銀彈有限,所以買包包就唔會再揀相同色 combo, 而且我覺得 mk2 個袋款用淺色,大地色係靚過深色 (因為我個 mk2 係出比細妹用,佢係粗人指定要黑色),有幾次喺街見到人用粉色,nata, chai mk2 都好靚好好睇。

Hermes 真係有好多深淺不同嘅靚色,我個 SA 都試過幫我揀個粉色袋,佢話好靚,之後真係越用越鐘意,你會唔會都信你SA, 挑戰一下呢個 09 靚色

大宅

jenniferK 發表於 23-1-18 20:55
果扣位有使用痕跡係正常的。
通常我落肩帶要將handle推向入,令個v位升高少少,另外要瞓平帶扣,水平方向 ...

多謝班長嘅教學,用 H 真係有學問㗎,又學到野

首頁

尾頁

跳至