夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

In2c68 發表於 18-10-29 09:58
其實睇晒你的留言, 佢只係想要新鮮感出去玩下姐, 我個case 又未去到唔可以原諒! 男人和女人係性呢方便諗法 ...

其實如果佢結婚前點玩我真係唔會放上心!但結婚後我就真係接受唔到!為了這件事,噪了幾次,有一次他説我無限放大令自己唔開心!正如你所講,男人唔當性買賣是一回事⋯⋯我地女人好介意!你話同D妓女冇感情,但又同佢地搞野!掉番轉,我同第二個男人上床,你係咪都接受先?!

大宅

In2c68 發表於 18-10-29 15:56
其實只能講你地應該重可以行落去, 只係要睇你如何放下呢件事, 守行為囉, 其間同佢講唔會發生關係直至原諒 ...

多謝你嘅意見!其實宜家同佢相處表面上看來同以前冇分別!但條刺還在心裡,會下意識提下自己唔好太信任佢,佢可能會再背叛我!我唔知佢有冇感覺到

大宅

In2c68 發表於 18-10-30 17:15
其實我都想問, 係咪佢食唔飽或妳唔好玩佢先去叫外賣? 問清楚原因可能你會從答案易d原諒佢, 因大家都有責任
...

佢有講過佢唔會對我做D佢對雞做嘅野!我都唔想問係D乜!所以我覺得應該我唔夠好玩囉!又或者唔夠淫!我只問甘你即係唔鐘意同我搞,佢又話唔係,又話我睇到佢投入的!唉!真係唔知點解結婚甘多年先知性對佢甘重要!

大宅

YcY1513 發表於 18-10-30 18:12
佢有沒有答應你唔再出去搵女人?

他有應承以後不再去!在他面前喊了好幾次(我不是容易流淚的人),他説他很怕見到我這樣子,他睡不到覺!那幾天早上他一起身就為我擦眼淚!真的希望他不會再來傷害我

大宅

In2c68 發表於 18-10-31 05:23
咁就算啦, 原諒佢又可以放過自己! 可能你會覺得今次你輸左, 但我相信之後你會有回報! 最多以後叫佢俾晒d數 ...

甘即係如果個男人係有錢到唔旨在果D錢,老闆級,住大屋,有司機,做佢嘅另一半係咪註定要被背叛!

大宅

Nancy20090615 發表於 18-10-31 11:32
咁問都幾唔現實, 社會上的有錢佬都多數唔只得老婆. 嫁得尼 D 男人的女人都會預左. 佢地會諗埋出現情況時 ...

當初結婚時大家都係打份工!當初選佢做男朋友時,諗住佢夠草根,就得我,唔似以前識嘅男朋友甘少爺脾氣!結婚之後頭幾年,我事業也發展得好好!超越過老公好多!到第一個小朋友出世,佢事業漸有起色,愈做愈大⋯⋯我先退出職場,主力打理頭家!一直都相安無事!我都警惕自己要keep,有運動,有去打扮!起碼同佢出去應酬,佢都開心嘅!我唔知仲可以做D乜令佢唔再出軌⋯⋯

大宅

soso1227 發表於 18-10-31 13:28
老老實實,如果佢做生意,
佢使錢和時間太自由,
而且識嘅人同早年已經唔同,我識個老闆級大大聲話有邊個 ...

知道自己老公係衰,亦多得呢D所謂擦鞋仔,諗起都好嬲!有次我問老公個擦鞋仔有冇仔女,話佢個女都大個,我特登激佢話個擦鞋仔有冇諗住推個女出來做!

首頁

尾頁

跳至