自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

有冇住安定或去過嘅Jm,12月29號至尋日去過都要,但我安心出行冇收過任何通知,咁我自己就咁去強制檢測得中心唔得?你地又會點做呢?thx

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

happymama11 發表於 22-1-11 13:34

係呀,你去兆麟檢測中心話去過愛定商場,咁就OK 㗎啦! ...

唔係呀麻 要做6次

公爵府

happymama11 發表於 22-1-11 14:40
唔係,總之你喺強檢公告內嘅地方就唔需要俾錢,係免費。而預約咗條隊就會短啲快啲。
...

但預約我見要填旅行日子時間,我又唔係去旅行,你有link嗎?

公爵府

唔做會點?我唔係住安定,但1月2有去過,同我做野嘅同事佢住安定,佢話死都唔去,驚多人,冇事都變有事,但我好想佢去做,大佬,你死你事,佢感染到影響埋全公司,佢係直頭收到訊息都唔去

公爵府

happymama11 發表於 22-1-11 14:52
https://booking.communitytest.gov.hk/form/index_tc.jsp

唔該晒

公爵府

happymama11 發表於 22-1-11 15:10
咁你同佢保持距離你做好自己本分,做足六次檢測,一來自己又安心,又奉公守法盡做公民責任,咁 ...

冇得同佢保持距離,我要同佢對足9個鐘,仲要同佢只相隔一米都冇,食飯都要一齊,

公爵府

我要做6次強檢,好驚,今晚就要帶埋小朋友一齊排隊,真係好驚咁多人喺同一個地方,唔知周圍嘅人有冇事家麻

公爵府

Horsebbj 發表於 22-1-11 16:49
張醫生話屯門可能有社區爆發, 會開放8間社區檢測中心

請問係屯門區開多8間?

公爵府

happymama11 發表於 22-1-11 17:15
係呀,而家唔需要你有冇去過乜乜商場物物商場,總之你喺屯門區工作抑或居住,都要做檢測
...

小朋友都要?

公爵府

chilleylok 發表於 22-1-11 17:15
我要做6次強檢,好驚,今晚就要帶埋小朋友一齊排隊,真係好驚咁多人喺同一個地方,唔知周圍嘅人有冇事家麻: ...

小朋友又未打針

首頁

尾頁

跳至