夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

ChelseaFan 發表於 19-2-24 21:27
咁點解佢仲錫我?

我有咩利用價值?

你願意與他在生活上互相照顧已經係你的利用價值,所以佢仲錫你。
有D人好懂錫其他人的。不會只錫一個人。
我先生好會錫其他女人,所以我唔會睇我先生錫我就總結佢想同我有性事。二者係無相關的。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

babycc2 發表於 19-2-25 01:51
已經岀左啦,相信未必第一次,我都好奇怪,其實我都好想問係咪真係有無性夫婦?我睇黎睇去,無可能的,佢 ...

我與我前夫就是無性夫婦多年。我一直以為我是性冷感。而我前夫又好專一。現在離了婚,但一切生活上的依賴並沒有改變。反而多了個能幹可靠的人幫輕負擔,就是我先生。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

ChelseaFan 發表於 19-2-25 08:38
我都唔知有咩俾唔到佢 唉

只是以統計數據,調查研究來應用在你個別例子,不一定就是你的個案:
性味唔同。
你畀唔到佢想要的性味。

首頁

尾頁

跳至