影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

鍾意閃碩既JM入來呢間鋪支持下,唔好淨得我自言自語呀!

Cri Show 3 靚相

呢個舊貼link~~
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6838323&page=101#pid218193502http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6838323&page=101#pid218193502

有bk JM好奇問我點解係閃碩粉,因佢平日見我睇D劇/電影/評語,唔似係花痴

JP
純好奇,從你留言的看戲口味
真心,好奇
你係閃碩粉!
得罪莫怪
唔係話張先生有問題,只係......覺得..... ,係呼好少人同時鐘意佢同另一位張生,一個年輕閃耀,一個成熟內斂
唔准嬲!

多謝妳提問!我唔會嬲,我驚樓主嬲我發嗡風開叉筆o者

我剛係百度帖吧游左幾個塘,八左下人地個鴻文帖~~分析閃碩的演技

http://tieba.baidu.com/p/1455409055#/pn=7

除左年輕閃耀的外表,佢仲有深厚內在軟實力,引用網友評語:
"很多的鳗鱼都不是看他的外表而喜欢上他的,而是被他内在的强大和美好而感动的,只有被一个人感动了才会去不断地持续去关注他,才会去仔细揣摩和分析这个人的一切!"

我最初係like佢把磁性聲同串表情,後來才發覺佢從5歲童星至而家27歲的人生經歷,再引網友評語"张根硕的人生比任何电视剧都精彩"。

我其實欣賞佢既多才多藝、率真可愛性格+頑強鬥志,再加上憐惜佢在泡菜國被人誤解同排斥,所以更加支持佢!

張根碩20年故事,只用5分鐘告訴你一個真實的
http://vilily.pixnet.net/blog/post/31031725

伯爵府

引用:到,到,到,須不是粉啦,但我欣賞佢呀,你

原帖由 Octoberchu 於 15-03-18 發表
到,到,到,須不是粉啦,但我欣賞佢呀,你開新舖,我撐
歡迎歡迎!
你頭像男神我都喜愛過,同閃碩一樣演技超班

伯爵府

引用:Quote:原帖由+JP+於+15-03-18+發表鍾意閃碩

原帖由 Sumyeema1 於 15-03-18 發表
日鰻好忠心,次次演唱會都完售……

新日文歌好聽嗎?
我頭先去Hong Kong Record問, monochrome賣晒,要下周才入貨!
我超like 天空和你呢首歌,一日聽幾次

伯爵府

引用:+本帖最後由+豆袋兔+於+15-3-18+19:37+編輯

原帖由 豆袋兔 於 15-03-18 發表

回覆 JP 的帖子
Youtube天空和我條片刪除左,要去百度閃碩吧才搵到
Monochrome通常盤有呢首,我唔知幾錢。豪華初回盤有JM話信和五百幾蚊
Cri show 2 DVD我買左,超正

伯爵府

引用:其實想問下點解閃碩d+fans+叫+eels+鰻魚既

原帖由 豆袋兔 於 15-03-18 發表
其實想問下點解閃碩d fans 叫 eels 鰻魚既?我係新fans 唔知Tim
我又係新鰻唔係好知
好似有人話王子鍾意吃鰻魚,所以咁叫佢D粉
請資深鰻賜教

伯爵府

引用:Quote:原帖由+豆袋兔+於+15-03-18+發表其實

我舊年才開始睇韓劇,所以 google 了一下,原來閃碩拍【快樂人生】時,粉絲送了鰻魚為他打氣……

閃碩當 ...
剛google左:
关于鳗鱼:硕说过,在韩国普遍认为鳗鱼是可以给人带来精力的食物,所以他把他的fans称作鳗鱼,意思是在他疲倦的时候可以带给他继续下去的能量的人们

豆袋兔    發表於 15-3-18 21:40

伯爵府

引用:Quote:原帖由+JP+於+15-03-18+發表剛google

去吧貼打了一個轉,有中鰻捕捉到野生閃碩同教授食飯……閃碩打扮青春,冇乜化妝……

中鰻同佢打氣,閃碩竟 ...
我都走過去八完
哈,佢真係率真親民,毫無巨星架子!
又或者佢早排真係被人屈得好慘,有鰻魚親身撐佢,佢係真心感激

伯爵府

fat媽 發表於 15-3-19 09:35
遲到 tim!
fat媽, 近排唔見妳蒲頭既?多D入來吹水

伯爵府

豆袋兔 發表於 15-3-19 09:55
回覆 JP 的帖子

係咪要member先入到 http://www.princejks.com 去睇? 佢pop up "only members can access" ...
呢個網我唔識

我多數去百度吧

伯爵府

Sumyeema1 發表於 15-3-19 11:21
JP, 你可唔可以將 part I 條 link post 係 #1 度?

剛整完link係 #1

伯爵府

Octoberchu 發表於 15-3-19 12:04
打咭
日日打咭,好快成HIT post

伯爵府

引用:Quote:原帖由+fat媽+於+15-03-19+發表你來+

原帖由 艾莉 於 15-03-19 發表
係呀,我黎啦~~~~
歡迎資深鰻

伯爵府

引用:「THE+CRISHOWⅢ+大阪公演」結束時的圖片+ +

原帖由 avyho 於 15-03-19 發表
「THE CRISHOWⅢ 大阪公演」結束時的圖片
令仔及神彩飛揚

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Sumyeema1+於+15-03-19+發表

真係唔知佢原本見衫係咁,普通一件衫,佢可以著得咁,王子即係王子

...
應該係頂帽既毛毛耳冚
嘩,佢個樣似十八、廿二多過似廿八喎

伯爵府

引用:Quote:原帖由+JP+於+15-03-19+發表歡迎資深

原帖由 艾莉 於 15-03-19 發表
我邊係資深喎,深你小小之嘛
我14年中才中毒喎,妳呢?

伯爵府

引用:(轉載)雜誌「WHAT\\\'s+IN?」Vol.3+#張根碩

(轉載)雜誌「WHAT's IN?」Vol.3 #張根碩monochrome# 專訪PART1-10
多謝分享
之前仲有份Vogue雜誌訪問,妳見過未?我唔識copy過來

伯爵府

引用:(轉載)雜誌「WHAT\\\'s+IN?」Vol.3+#張根碩

(轉載)雜誌「WHAT's IN?」Vol.3 #張根碩monochrome# 專訪PART1-10
終於剖析我至愛首天空和你了......
噢,原來首歌的情懷係向粉絲傾訴,唔怪得咁啱聽喇

伯爵府

引用:Vogue+仲有一張未post+,我過咗今日post相數

Vogue 仲有一張未post ,我過咗今日post相數目,有代明天⋯⋯
多謝及辛苦晒
未post個part講佢自己識煮唔使女友煮,女友淨識洗碗就得!
我識洗

伯爵府

引用:Quote:原帖由+avyho+於+15-03-19+發表(轉

原帖由 Sumyeema1 於 15-03-19 發表
唔該晒,訪問好正……
閃碩思想好成熟,對音樂既感受好深入,絶非一般花美男

伯爵府

引用:Quote:原帖由+JP+於+15-03-19+發表閃碩思想

佢係有真材實料美男,美貌、智慧、才華並重,又識煮飯

...
仲有性格率真、成日抽風攪鬼、形象百變、衣著時尚有型.......下删數萬字

首頁

尾頁

跳至