親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我係上年住過幾好架!!露台向海景..
仲有呀!!國賓房內個雪櫃裡的小食係任食架!!
早餐我覺得幾好..食物好食和環境清靜..
因為國賓係自己一層,如果唔係住國賓房既人係上唔到去架!!
原文章由 DouMiMa 於 07-9-26 00:33 發表
一行四人,原本諗住book迪士尼樂園酒店一般景觀房,職員介紹國賓廳,話價錢貴少少(我有折扣:lol: ),但房就大D,同埋包埋早餐。
唔知有冇人試過?
間房係唔係面海有露台?
早餐係lounge 食,唔會有米奇影相(我地ok),但唔知食物和環境如 ...

子爵府

我都係登記自己名,冇登記其他人名 wor...
我登記咪我 check in...
我嗰未有二日優惠門票,只係訂定第二日入樂園既門票不過係冇名架!!

原文章由 DouMiMa 於 07-9-27 14:30 發表
唔該Oscar媽!

請問住宿時是不是要登記晒所有人名?
個sales一路要我俾晒所有人名佢.
不是一人check in 就行了嗎?
二日優惠門票要跟住宿人名嗎?

子爵府

我上次去 4 大 1 細 (2 y) ..
酒店仲加張 bb 網床比我小朋友

原文章由 htidemama 於 07-10-3 02:18 發表
咁可唔可以3大1細(14mos)入住,好想同daddy,mommy & bb去,但要book兩間房太貴了。

如果可以兩日唔同人仲好,我諗daddy,mommy唔會玩到兩日。

仲有suppose宜家book係一房送兩張兩日ticket,total4張,ticket上有冇註明使用日 ...

子爵府

阿早,

酒店有冇話點解 upgrade 你上國賓廳套房..

原文章由 阿早! 於 07-10-1 23:18 發表

我尋晚住完國賓廳, 間房都真係好大(一房兩廳兩廁所+兩個海景露台(房及廳), 仲大過我屋企, 老公話無2000呎都起碼1500呎). 我本來係上網訂夢幻客房, $2300+13%(tax) = $2599. 去度check-in果陣, 佢地upgrade左我地 ...

首頁

尾頁

跳至