時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

https://m.mingpao.com/pns/%e8%a6%81%e8%81%9e/article/20191210/s00001/1575916283940/%e6%b3%95%e6%8f%b4%e6%89%80%e9%99%90%e8%a6%81%e6%8f%9b%e5%be%8b%e5%b8%ab-%e8%a2%ab%e5%91%8a%e5%98%86612%e4%b8%8d%e6%94%af%e6%8f%b4-%e5%9f%ba%e9%87%91-%e7%84%a1%e6%b3%95%e7%8d%b2%e5%bf%83%e5%84%80%e4%bb%a3%e8%a1%a8-%e9%9d%9e%e5%ae%89%e5%85%a8%e7%b6%b2%e3%80%8c%e7%a9%bf%e7%aa%bf%e3%80%8d

大宅

唉⋯⋯係佢地咁天真以為籌到$就有人幫,而家人地就盤滿砵滿,佢地就水浸眼眉
我要強力DDT...

大宅

cherrie_q 發表於 19-12-10 10:10
哈哈 612基金會幫你地?你地真係估自己係重量級人馬?個個都係梁天琦?黃之峰?咁有骨氣 ...

612基金係幫到c 姑可以唔使做就有飯開

tammy_my    發表於 19-12-10 14:43
我要強力DDT...

大宅

hkgra 發表於 19-12-10 10:34
回覆 John1963 的帖子

只可以話騙徒手守層出不窮,但又一定有人信

絕對係,好似星期日岑妖賴警察報導破左軍火庫,嚇親D人唔敢出來遊行,所以少左人出來行,所以又計劃要行多次⋯⋯說穿了咪因為籌唔夠旗,所以要再搞
好心呢D人啦,不務正業,打著民主旗號去呃人⋯⋯

我要強力DDT...

首頁

尾頁

跳至