夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

佢對您態度越黎越差, 言語粗暴亦有一段日子, 又唔係結婚好耐, 愛一個人唔係咁對佢, 其實佢係咪有第三者?

瑪瑙宮

abigailhk 發表於 15-10-7 17:39
I don't knowbut he treats me very bad these days.
he only wants me to achieve what he want and when ...
佢對您差都一段日子了. 有咩事都唔係咁趕老婆/任何人走出間屋, 又除 group, 算點?

就算我同 ex 分開前 (30年一齊), 佢無鬧過我的, 佢係愛我的, 不過唔持久.

咁您去邊度過夜?

瑪瑙宮

abigailhk 發表於 15-10-7 17:47
don't know where to go...
i feel so frustrated...
吓 don't know where to go

姐係佢肯定您會死死地氣返去?

您家人好似响香港, 去 6299 度得唔得? 您要同佢地講您 ge 處境.

瑪瑙宮

abigailhk 發表於 15-10-7 17:55
i dont know..
we are not close.
唔 close 都同佢地講左您個情況先. 您够唔够錢用呀? 您都冷靜下先, 一世流流長可唔可以同佢行落去.

瑪瑙宮

abigailhk 發表於 15-10-7 18:00
thanks for asking jm...you are a stranger to me but i can feel your concern..
why my husband..he sup ...

我都會叫您放手, 有乜可能年年如一個奴隸咁被支配咁生活? 您幾愛都無用, 您一個人响度愛有咩用, 佢有 d point 其實都啱架, 點解唔娶第個? jm, 唔係您唔好, 您唔啱佢, 佢揀錯左. 您冷靜同諗清楚.

瑪瑙宮

abigailhk 發表於 15-10-7 20:29
我好傷心

傷心係必經之路, 您比個心抖下, 比個腦靜下, 好好瞓一教, 其他, 聽日再算, 會有出路的.

瑪瑙宮

abigailhk 發表於 15-10-8 13:20
就好似一個黑洞咁...不停吞噬緊我的光...直至我有一天被他完全吞咗都唔知!!

...
well said

首頁

尾頁

跳至