夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

shanwei831 發表於 17-1-24 11:12
回覆 hunterml 的帖子

每日他都好夜兩三點先返,我自己都要返工,唔通我起身陪他去飲啤酒。仔女星期日等他 ...

佢唔想响屋企亦唔想理屋企, 重要第二次有小三, 佢都預左个結局, 放生自己吧.

瑪瑙宮

hunterml 發表於 17-1-26 15:16
廢話? 你地總係覺得自己係受害者架啦, 有無反醒下自己係段婚姻上面有無唔理自己老公? 有無做D野令到自己老 ...

你个 logic 梗係錯喇, 你老婆踩晒地雷喇够, 而家你有無小三呀? 無丫麻, 你其實可以守落去架麻, 咁咪即係唔關老婆事囉. 話老婆問題, 根本攞黎做借口, 錯得有道理咁解囉.

瑪瑙宮

hunterml 發表於 17-1-26 17:34
做少D家務係死罪.

你就得你老婆好緊要, 變成今天咁. 我 ex 從來都唔掂家務的, d 人都係話係我緃到佢咁.

其實我邊有緃佢, 叫過佢一次掃地咁大把, 即刻黑晒面發忟爭, 重敢叫佢咩.

瑪瑙宮

hunterml 發表於 17-1-26 17:38
黑面後脾氣, 你估我無咩? 我老婆一句, 點解人地老公可以, 你唔可以? 點解你要唔做, 我就要做晒? ...

你應該唔係好黑面, 我 ex 果種黑面先係黑面.

好似我 ex 咁, 係唔做呃, 吹呀, 係你做晒呃, 吹呀.

瑪瑙宮

hunterml 發表於 17-1-26 17:38
黑面後脾氣, 你估我無咩? 我老婆一句, 點解人地老公可以, 你唔可以? 點解你要唔做, 我就要做晒? ...

你咪話我點知點解, 你咪問下人地老公點解.

老兄, 你發威女人會窒, 你冧得滯喇. 咁梗係唔係叫你惡面dup 佢喇.

首頁

尾頁

跳至