親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

christyheihei 發表於 23-3-9 11:51
請問大家有冇去過?值得去嗎?係咪隔離都有個海洋公園咖?

值得去
大,多動物,多表演

分兩個園區:
1) safari park:動物放養,遊客坐 coach 遊一圈,唔可以落車,隔住車窗睇
2) marine park:一般動物園咁,咩動物都有啲,又有 show 睇 (大象、海豚、海獅、飛鳥等等),有食肆有小食亭

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

christyheihei 發表於 23-3-9 20:17
唔該晒你,一般係咪都要用全日時間咖?同埋喺市中心係咪要call 車去?唔會有鐵路咖可?thx
...

我同小朋友 stay 咗六個鐘

我都係由酒店搭 grab 去

侯爵府

christyheihei 發表於 23-3-10 10:10
請問下車程大約幾耐呀?

我好似接近一個鐘。。。

你可以用 google map 㩒吓由你間酒店出發要幾耐

侯爵府

sweetynnzoe092 發表於 23-3-10 16:48
回覆 doughnut_cyc 的帖子

餵長頸鹿同埋老虎仔飲奶係safari park?定另一邊?謝謝 ...

長頸鹿是同一批,但要去 marine park 果邊餵
(safari park 不能落車)

虎B飲奶都係 marine park
attach0/tmp/phpheolna
attach1/tmp/phpOtjfea

侯爵府

sweetynnzoe092 發表於 23-3-10 16:50
回覆 doughnut_cyc 的帖子

Grab 搭左幾錢?我見到有話call grab 要等司機好耐以前好多年前去係截的士,依 ...

唔好意思,已忘記了

依家多咗 bolt,叫唔到 grab,就叫 bolt 啦

侯爵府

charmWY 發表於 23-11-16 23:17
想問下你CALL GRAB 去, 咁買飛經邊到買, 如果離開, CALL 車易嗎

當年我係經 klook 買飛

離開時 call 車較難,等咗一段時間先有人肯接 order

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊