自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

Ch79 發表於 21-7-27 11:13
港島海逸君綽酒店餐飲住宿優惠: HKD1,870套餐:高級海景客房 + 下午小點 + 黃昏雞尾酒 + Harbour Grand Caf ...

貴過之前少少,不過暑假旺季加價都正常...
tea 同 cocktail 建議你早少少到,先可坐到果排窗口位,影相靚好多,否則其他座位密麻麻像 canteen!
42樓觀景台,景觀開揚,打卡影日落、夜景又係好正,記得要去呀~

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

Ch79 發表於 21-7-27 13:09
回覆 doughnut_cyc 的帖子

謝謝呀想問下係唔係3點CHECK IN 呀,咁TEA 係幾點開始呢?

我果陣係兩點 check-in,三點開始 tea,不過唔知暑假有冇變...

或者打去問下啦,咁你可以預下啲時間

侯爵府

Ch79 發表於 21-7-27 14:37
回覆 doughnut_cyc 的帖子

謝謝JM資料,想問下黃昏雞尾酒同自助晚餐同一時段嗎? ...

我當日 dinner buffet 是六點半開始,所以 cocktail 我都是飲了幾啖打下卡就算

侯爵府

Michellebaby123 發表於 21-7-27 18:36
想問呢間個自助晚餐好食嗎?有生蠔嗎?

有生蠔
食物都算幾多款式,但好多人,攞野食排哂隊

侯爵府

Michellebaby123 發表於 21-7-28 00:30
想問下buffet有冇分兩輪?定係一晚一輪呢

我去果日就是得一輪,由頭食到落尾

個 package 好似係有特定日子是分兩輪食的,建議你打去問一下

首頁

尾頁

跳至