自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

朱古力包包 發表於 24-5-1 16:37
粉C俾錢???
我不是佢粉C但好好奇不知佢生日。
但佢粉C會年費2百多元,何來夠比 ...

全部fans俾錢,唔需要驚訝

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

朱古力包包 發表於 24-5-1 16:38
他昨天無去cwb,只見到好多粉C在街。

佢個人喺新加坡

翡翠宮

cbeyond 發表於 24-5-1 18:38
今日有人係fb登出來, 話有親戚入會半年就用左廿幾萬
話買個公仔要8千, 唔俾錢唔買, 就俾人杯葛,俾說話 ...

8千?俾啲証據睇下,網上講嘢唔使負責?

錢喺自己手,無人會迫佢俾錢,真係莫明奇妙

翡翠宮

cbeyond 發表於 24-5-1 18:59
我只係寫網上睇到, 信唔信個人決定
要証據?呢度係法庭嗎

呢度唔係法庭,不過信口開河誤導人就有問題囉

我搵俾你睇,無一款公仔要過800,仲話8千?

attach1/tmp/php0Sbagb
attach2/tmp/phpaRm3Bv
attach3/tmp/php05ubYP

翡翠宮

cbeyond 發表於 24-5-1 19:04
姜嬸出場啦

搵証據就話人姜嬸

我唔鐘意姜,係睇唔過眼

翡翠宮

1205 發表於 24-5-1 20:47
吾知真定假,我剛剛見到

律敦治無產科,當年黑暴段文改幾個字又當真

翡翠宮

終極熊貓 發表於 24-5-1 19:22
呢度嘅人一直係公就佢贏,字就你輸
無需動氣

有班人逢踩mirror就出場,一係打手一係hater,雙標怪

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊