親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

kimberlybaby 發表於 18-2-27 22:06
1.  KENSTINGTON PARK, HYDE PARK, Natural History Museum

2.  Buckingham Palace, Green park,

Stonehenge 真係算吧啦,你帶小朋友,山長水遠。。。我估去完你地會後悔。因為景點真係好睇個人喜好,我自己大推stonehenge架,我去到超興奮,仲貴一貴,玩到夜一夜都要join 入到石圈內的tour。沿途參觀的古墓都好正,不過我男友就零興趣囉。

男爵府

maymamayma 發表於 19-2-25 07:13
回覆 missvivi 的帖子

知道有人話Stonehenge 悶但我都好有興趣,會join +bath既 local tour ,tour有分圈 ...

一般local tour梗係圈外啦。要特別的tour 先可以入圈內,直情係走埋入去架,不過就唔比摸,special tour ,一係日出團,一係日落團,係係正常開放時間前後先會有special tour.
(補相)

男爵府

maymamayma 發表於 19-2-25 14:11
回覆 missvivi 的帖子

正呀……咁就超級有興趣呀,請問邊間local tour做呢D特別團? ...

https://www.londontoolkit.com/tours/stonehenge_special_access_tour_golden_tours.html#dates

下面d 有個timetable,有寫邊間邊日有。我上次係日落團,如果影相,日出團應該會好d,因為天越來越光。日落團就越來越暗。

maymamayma    發表於 19-2-25 14:40

首頁

尾頁

跳至