夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

男人已同我講晒你們的事,原來10幾年前,你曾經是他其中的女朋友,因我的出現,他變心了,同你分手。我完全唔知道有你的存在,他追我時話無拍拖的。之後我們結婚,生了兩個。而你也結婚了,亦生了兩個。你們各自結婚後繼續聯絡,到近半年愛到如膠似漆。你話你同你老公無感情,仲好愛我老公,唔可以無左佢。我老公又覺得自己欠左你,唔可以再令你傷心,要比開心快樂你。我只好卑微地求老公放棄你,我老公話要比時間佢,但我知他都是放唔到手,咁唯有我放棄去成全你們。我的確好憎你們的自私,我不能偉大到包容男人愛兩個。

大宅

five555 發表於 20-7-17 12:10
男人已同我講晒你們的事,原來10幾年前,你曾經是他其中的女朋友,因我的出現,他變心了,同你分手。我完全 ...

我會留守這個家直到小朋友上大學,你忍到就繼續忍到那時,我老公講明唔會同你有將來,因為他識計數,點養兩個女人,4個小朋友?你話你唔要明份,只要有他愛你,咁你們用時間去證明你們的愛吧!我最細的小朋友兩歲未夠,你努力地等啦!我唔會哀傷過日,我會活得比你們好,你們千萬不要分手,因為我無興趣再與渣男共度之後的日子。渣男請你不要再扮好在意這頭家,因為我並不需要你,只是我為了小朋友而留守。

大宅

five555 發表於 20-7-17 12:19
我會留守這個家直到小朋友上大學,你忍到就繼續忍到那時,我老公講明唔會同你有將來,因為他識計數,點養 ...

我留守只是為對仔女,但唔代表我個心仲留在男人到,我開始去見返以前的各方朋友,人開朗返。反而是渣男開始患得得患失咁,佢無諗過我會不停出街見唔同的人,佢開始擔心我被人追左去。我出這個post係好想比小三知,我已經知道晒了,亦無想過要爭,只要她忍耐到我們的仔女大就得啦,繼續忍耐做小三,10多年後,我會比佢坐正又如何。

大宅

bebichhichi0128 發表於 20-7-17 19:18
我覺得你根本無放低件事。講得難聽就係唔甘心。你心入面係祈求佢同小三分開,之後知錯返黎求你。 你話而家 ...

從佢有小三我的第一日開始,所謂我婚姻都已經唔正常了。我無唔甘心喎,渣男要到都喊3聲。只是仔女比我自己重要,我點都會留守到他們大的。小3呀小3,努力忍耐吧!我好鐘意聽到你1哭2閙3上吊比渣男睇,你識的,我兩個小朋友都識,仲日日都哭鬧,渣男聽慣聽熟咪都是唔鬼理。他當日棄你選我,明顯地我有的你無,今日都他兩邊唔知點選,我幫佢選擇你,既然你唔要明份,好快我會找律師轉樓名,轉兩個女同我個名,渣男答應了要比樓我揸手比返安全感我。咁你們慢慢再儲錢買定樓啦!

大宅

gooseho 發表於 20-7-18 09:15
我都完全明白樓主的想法,用自己感覺最良好的方式處理呢段關係,留守的方式可進可退,一下子離婚,硬生生 ...

謝謝你明白,我們在小朋友面前從來都唔吵架,亦唔會扮唔識,或冷戰。我們只會關上房門才傾小三問題。昨晚他同我講左已同對方分手,因為他知道他及小朋友唔可以無父母的關注。他出親去見小3,半夜都唔返時,我都會話比佢聽我已出街,小朋友你仲愛的就早點回去照顧吓。你有情人我都要朋友安慰,難道你去快活時我留家做怨婦咩?佢好明再繼續玩火,燒傷的一家人。但男人就是咁明知會傷害一家都要死中埋去。我也替小3的小朋友可憐,小3又要返工又要偷情,她只將他們交比工人全天候照顧。小3老公唔知自己帶綠帽,我諗知左後實家變,但願他能理性點唔好殺左自己的淫妻及我件淫夫。

大宅

bling_913 發表於 20-7-18 04:09
留守只係藉口,問心人妻小三會唔會同老公離婚而同你老公一齊都唔會有人知,情到濃時乜都講得出.....講到自 ...

小3好想同我件淫夫建立家庭

大宅

Fion710 發表於 20-7-18 12:19
佢地有冇上過床

有,他們午餐後就去開房,無返半日工。全部的事都是渣男朋友的太太話我知,我睇返張信用卡單,果日真的有酒店收費。

大宅

小虎豬媽媽 發表於 20-7-18 16:57
同個賤女人老公講,個女人都應該受到 懲罰

我諗遲早問題,出得軌要預咗還!

大宅

micsin 發表於 20-7-19 07:37
不離 個男人 咪可以更名正言順玩兩個館甚至三個囉

我除了在小朋友面前是仲有笑容,返到房是唔會再傾計,我手指都唔會比佢掂,點知有無性病。

大宅

Annyiu 發表於 20-7-20 15:23
回覆 five555 的帖子

好欣賞你的硬淨

為人媽媽要緊要保護自己仔女,所以死都要堅強。

首頁

尾頁

跳至