爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:有無爸爸揸sienta?

我唔係爸爸,係媽媽呀。昨天剛買了07 green g,等3星期取車。其實,我係好想好想買黃色的。點知個街無咩貨,我昨天看有架都好好,可惜車底生銹到不得了.最後,買了綠色

大宅

回覆:bambini 的帖子

$125000.(唔平,不過都多option野,有分紙,行了40000真咪)
我覺得有樣要留意,買現貨係會穩陣d.因為我之前想買那部係08黃色,4分,a籠。照道理好正啦。點知一看,個底生晒銹,我估同呢架車由北海道回來有關。所以,唔好慳,驗車都好重要。

zippyzgs  07 年車,40000 km 真咪??  發表於 13-6-28 11:18
zippyzgs  07 年車,40000 km 真咪??  發表於 13-6-28 11:18

大宅

1. 07G 賣125000.....如果質素好多option就抵, 如果冇option質素一般就貴
(我都覺得貴,仲要唔係黃色)
2. 多option---------請問有咩option?
(我所知有後波鏡, 泊車時會指示你點泊的mon,空氣淨化負離子,換了15寸合金軨.冷光板,原廠白光燈)
3. 07行左40000需然有可能, 但正常唔止 (3.5分紙,張紙同架車都係咁寫,架車入面有埋D原廠manual,保養記錄咁.)
4. 請問經邊度買? naka

其實都有08車,仲平D, 不過,係X板. 行過10萬

大宅

回覆 諾媽媽2007 的帖子

因為好多車行比1-2百蚊改晒.
去車行, 2005/ 2006 都係行了40000. 我有D唔信囉

大宅

回覆:babai 的帖子

如果買了,就唔好驚太多。

首頁

尾頁

跳至