自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

人仔8千,我做果間好多法國醫院護士幫襯。係深圳
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

lolitaloves 發表於 17-3-8 18:39
我知您講邊間
我係深圳偉维齒科
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

伯爵府

RoseRose1980 發表於 17-3-10 19:08
葵涌中心馬業榮牙醫, HK$13000全包
呢間係平,但牙料可能將貨就价,早幾年大约3年前,我植咗隻,一個月內食野食崩咗2次,好彩佢免费幫我整過隻,後植過又係唔夠一個月又崩咗d,我都唔好意思再去,舊年去過,想再整個隻牙,因又崩得太多,佢話仲可以用,因其他診所唔肯帮我拆過做過隻,因d螺丝會唔同。

伯爵府

我3年前做,我就無問d物料邊度黎?我隻牙係左下面大牙位,崩咗2次,我問牙醫會否是上面隻牙尖咗出黎,所以有影响,佢咪磨咗d,植咗後我又崩,我都不好意思再去,依+崩咗好多,唯有用住先。

伯爵府

佢平,真係好多人黎襯,我隻智慧牙都係佢度剝$1600隻

伯爵府

RoseRose1980 發表於 17-3-11 11:43
唔好嚇我,早兩個月去植左,佢話d物料係韓國,又好多人排隊做植牙,担心中 ...
我3年前做,依+技術和用料都應該改良晒。

伯爵府

lolitaloves 發表於 17-3-11 13:59
係幾時拔隻智慧齒?
3年前

首頁

尾頁

跳至