自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

我係女仔 發表於 18-7-4 14:01
係咪因為要游水,浸溫泉果啲定係因為身體會有不適?
我自己去旅行就無理既,除非有游水果啲,唔揀果幾日
...

夏天少不免游水喎!而且黎m都攰d喇
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ian723 發表於 18-7-11 07:00
我冇身體不適,有 M 又想玩會用棉條。
唔會食約去撓亂生理時鐘。

唔會攰d? 我算無乜痛! 但就勁攰
放下自在

象牙宮

ian723 發表於 18-7-11 10:05
唔會,果年行"毅行"撞著 M day 照行,
棉條 + M 巾, 好彩冇漏

堅勁
放下自在

首頁

尾頁

跳至